organic

Maggikruidblad Lavas Poeder Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maggikruidblad Lavas Poeder Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • Natuurlijke smaakversterker voor diverse gerechten
  • Bevat voedzame eigenschappen voor een gebalanceerde voeding
  • Veelzijdig in gebruik voor verschillende culinaire creaties
Details

Oorsprong en geschiedenis Maggikruidblad Lavas Poeder

Lavas (Levisticum officinale) is een vaste plant uit de schermbloemenfamilie (Umbelliferae of Apiaceae). De plant is ook wel bekend onder de naam maggiplant, omdat de sterke geur ervan doet denken aan het maggi-aroma, Lavas is echter geen ingrediënt van het originele recept van Maggi. Lavas is een kruidachtige plant die afkomstig is uit Zuid-Europa. De Romeinen verspreidden het kruid met hun veroveringstochten door Europa. De plant is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Oost Azië en Iran. De soort is nu te vinden in heel Europa en Noord-Amerika maar ook sporadisch in het noorden van Thailand.

Productieproces, Oogst of Bewerking Maggikruidblad Lavas poeder

De plant groeit op zeer voedzame grond in de zon, is vochtminnend en kan hoger dan twee meter worden. Lavas heeft holle stengels en grote schermbladeren.

Toepassingen van Maggikruidblad Lavas poeder

Het wordt vaak gebruikt als zoutvervanger in allerlei gerechten. Gebruik lavas in soepen, visgerechten, stoofschotels, of sauzen. Ook een smaakmaker voor in salades.

Waar kan ik biologisch maggikruidblad poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch maggikruidblad poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch maggikruidblad poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch maggikruidblad poeder aanbieding meer.

Maggikruidblad Lavas Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch maggikruidblad poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Maggikruidblad Lavas Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Maggikruidblad Lavas Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Maggikruidblad Lavas Poeder Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80063-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Maggikruidblad
Speciale Eigenschappen BIO
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 42 kcal / 177 KJ
Eiwitten 4 g
Koolhydraten 5 g
Vetten 1 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 3 g
Natrium 20 mg
Zout 0 g
Reviews
veelzijdig ingrediënt
Zeer veelzijdig ingrediënt die ik voornamelijk gebruik voor het maken van soep. Bovendien heeft het een erg pure, natuurlijke smaak en is het niet van dat standaard gefabriceerde spul. Ik zou het zeker aan kunnen bevelen!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op