Maismeel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maismeel BIO? Kijk hier verd… Lees hieronder verder...
Vanaf € 2,13
Op voorraad
SKU
80176-conf
+ -

Maïs

Maïs is een graan afkomstig uit Midden-Amerika en behoort tot de grassenfamilie. De maïskorrel heeft een hoog zetmeelgehalte en bevat ten opzichte van andere granen veel vetten en is daardoor erg energierijk. 10.000 jaar geleden werd het gedomesticeerd door inheemse volkeren uit het zuiden van Mexico. Maïs is in veel werelddelen een onderdeel van het basisvoedsel.

Gebruik

Maismeel is een meel met een gelige kleur, welke afkomstig is van gemalen en gedroogde maïs. Het malen gebeurt met een hamermolen. Dit Maismeel komt uit Nederland en kan gebruikt worden om zelf brood, chips, maïspap of taco’s mee te maken. Ook kan Maismeel gebruikt worden als ingrediënt in koeienvoer.

Premium Maismeel BIO

Maismeel BIO van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische bloem & zetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.