Maiszetmeel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maiszetmeel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,31
Op voorraad
SKU
43280-conf
+ -

Maiszetmeel of Maizena

Maiszetmeel is het zetmeel van maiskorrels. Het wordt vooral gebruikt als bindmiddel in de keuken, maar je kunt er ook glucosestroop van maken. Maizena is de merknaam van de eerste producenten van Maiszetmeel in Amerika in 1862.

Productieproces biologisch maiszetmeel

Onze biologische maiskorrels worden vermalen, gewassen en gedroogd. Op conventionele wijze worden maiskorrels vaak eerst geweekt in een oplossing van Zwaveldioxide om ze zachter te maken. Zwaveldioxide (SO2), je weet wel, dat goedje waar je zure regen van krijgt. Na verwerking moet dan het zetmeel weer opnieuw gewassen worden om het zwaveldioxide gehalte terug te brengen naar een veilig niveau. Ons biologische maiszetmeel wordt op een wijze verkregen waarbij geen SO2 wordt gebruikt en is dus compleet vrij van zwaveldioxide.

Waar kan ik biologisch maiszetmeel kopen?

Gemakkelijk biologisch maiszetmeel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch maiszetmeel bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch maiszetmeel aanbieding meer.

Maiszetmeel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch maiszetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Maiszetmeel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Maiszetmeel Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Maiszetmeel Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.