Matcha Bamboe Theeklopper

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Matcha Bamboe Theeklopper? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
€ 19,55
Op voorraad
SKU
960007
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)
  + -
  • Koop 3 voor € 18,97 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 18,57 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 17,59 (incl. BTW) per stuk

  Wat is een Matcha theeklopper?

  De Matcha theeklopper is een soort open garde. Het is het belangrijkste instrument waarmee matcha thee wordt bereidt. Het helpt het uiterste uit de smaak van de matcha te halen. De Matcha klopper is vervaardigd uit 1 stuk bamboe.

  Hoe gebruik je een Matcha theeklopper?

  Voor gebruik de klopper nat maken met warm water. Doe een matchalepeltje poeder in een kommetje en giet het water (80 graden) erbij. Klop met behulp van de matcha klopper in de vorm van een W-vorm de matcha op tot dat deze gaat schuimen. Uw matcha thee is dan perfect om te drinken.

  Premium Matcha Bamboe Theeklopper

  Matcha Bamboe Theeklopper van Accesoire is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  Een nuttige accessoire van Naturaplaza

  Onze biologische ingrediënten zijn beschikbaar in allerlei verschillende vormen. Van hele ingrediënten (denk aan hele noten, hele zaden, hele pitten en hele pepers), gegranuleerde ingrediënten (denk aan gegranuleerde gedroogde groenten, verschillende natuurlijke zout granulaten of paddenstoelen granulaat) tot poeders (bijna alle ingrediënten zijn beschikbaar in poedervorm).

  Voor de verwerking van sommige ingrediënten zijn speciale accessoires nodig die Naturaplaza natuurlijk ook levert.

  De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.