Matcha Poeder Ceremony Biologisch

5/5.0 (2 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Matcha Poeder Ceremony Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Oorsprong Matcha

Matcha thee komt vaak terug in de traditionele Japanse theeceremoniën. Er wordt veel aandacht besteed aan de voorbereiding, het serveren van de thee. Matcha is gemaakt van de plant Camellia sinensis en van deze struik worden ook witte thee, groene thee, oolong en zwarte thee gemaakt. Veel mensen denken dat matcha uit Japan komt, echter ligt de oorspong in China.

Matcha en zijn voordelen

Matcha is ontzettend gezond voor je. En dat voel je zeker na het gebruiken van onze matcha poeder. Je drinkt fijngemalen bladeren, waardoor je alle vitaminen en anti-oxidanten binnenkrijgt. De smaak is bitter en is makkelijk te benuttigen met warm water of in andere doeleinden zoals: milkshakes, smoothies, desserts, schepijs en latté. Als je matcha gebruikt heb je dezelfde effecten als wat je zou hebben met koffie, je wordt er alerter en energieker van, maar niet de nadelen zoals hartkloppingen en nervositeit.

Vitamines

Matcha bevat vitamine A, vitamine C, ijzer, eiwit en kalium. Daarnaast zit er ook chlorofyl in. Matcha is een uitstekende toevoeging in een detoxdieet. Het stofje l-theanine bevind zich in matcha, deze stof zorgt voor een kalmerend effect.

Waar kan ik matcha ceremonie kopen?

Gemakkelijk ceremoniële matcha kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je ceremoniëel matchapoeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele matcha ceremonie aanbieding meer.

Matcha Poeder Ceremony Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde matcha ceremonie komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Matcha Poeder Ceremony Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Matcha Poeder Ceremony Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Matcha Poeder Ceremony Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 41220-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Kleur Groen
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Matcha
Vitamines en Mineralen Aminozuren
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Japan
Merk Holyflavours
HS-Code 09022000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 330 kcal
Eiwitten 20,9 g
Koolhydraten 52,2 g
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels 43,6 g
Natrium -
Zout -
Reviews
Hoge kwaliteit!
De matcha poeder ceremony is van een heel hoge kwaliteit en heeft een intense smaak. Ik merk echt het verschil met de matcha basis. Qua smaakintensiteit en kwaliteit zal ik altijd voor de matcha ceremony kiezen.
lekker
Deze matcha is van topkwaliteit. Zeer tevreden. Echte Matcha ceremony
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op