Matcha Poeder Ceremony Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Matcha Poeder Ceremony Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 35,73
Op voorraad
SKU
41220-conf
+ -

Wat is Matcha

Matcha thee is afkomstig van de Camellia Sinensis, een theeplant die voornamelijk in Japan voor komt. Het blad van deze plant bevat veel vitaminen en mineralen. De plant wordt in Japan op een speciale manier verbouwd om ervoor te zorgen, dat er vier weken voor de oogst extra chlorofyl wordt aangemaakt in de bladeren. Dit doet men door de planten af te dekken met grote schaduwzeilen. Hierdoor ontstaat in de bladeren een verhoogd gehalte aan aminozuren. Ook het verdere verwerkingsproces is uniek.

Verschillende kwaliteiten Matcha

Matcha is onder te verdelen in verschillende kwaliteiten. Wij voeren 2 uitersten binnen alle soorten Matcha. De Matcha Basic versie en de Matcha Ceremony versie.

Deze Matcha groene thee poeder Ceremony is afkomstig uit Kagoshima en is kwalitatief de beste Matcha op de markt. De Matcha bladeren van Ceremony kwaliteit worden geoogst in een kort tijdsbestek en van slecht één plantage. Alleen de beste en fijnste theebladeren worden gebruikt. De productie van deze premium kwaliteit is beperkt.

Gezonde eigenschappen Matcha poeder en toepassingen

Deze thee wordt uitsluitend gebruikt voor thee ceremonies.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium Matcha Poeder Ceremony Biologisch

Matcha Poeder Ceremony Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische matcha thee komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.