Melksuiker Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Melksuiker Biologisch? Kijk h… Lees hieronder verder...
Vanaf € 4,24
Op voorraad
SKU
80178-conf
+ -

Lactose

Melksuiker, beter bekend als lactose. Lactose is een suiker die voorkomt in de melk van alle zoogdieren. Daarom bevatten de meeste zuivelproducten lactose. Lactose is een suiker en wordt dus ook tot de koolhydraten gerekend. Koolhydraten zijn voedingsstoffen die energie leveren aan het lichaam.

Lactase

Het enzym lactase, werkzaam in de dunne darm, wordt gebruikt om lactose te verteren. De vertering vindt plaats in de darmen en dit gebeurt door lactose af te breken tot glucose en galactose. De glucose wordt door het lichaam opgenomen in het bloed en gebruikt als energie. De galactose wordt door de lever omgezet in glucose en vervolgens ook gebruikt als energie.

Sommige mensen met lactose-intolerantie hebben het enzym lactase niet of niet genoeg om lactose te verteren. Dit kan darmproblemen veroorzaken

Gebruik

Melksuiker zit in veel producten. Je kunt het onder meer gebruiken bij het bakken, het brouwen van bier en het maken van smoothies.

Premium Melksuiker Biologisch

Melksuiker Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw biologische smaakmakers en melanges! Kruiden, Specerijen, Superfoods zonder toevoegingen of addivitieven.

De door ons geselecteerde biologische overige zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.