MSM Poeder

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar MSM Poeder? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
40060-conf

Wat is MSM Poeder?

MSM is de afkorting van Methylsulfonylmethaan wat eruit ziet als een puur witte kristallijn poeder dat makkelijk oplost in vloeibare substanties. Het ontstaat door het verdampen va kleine deeltjes uit de oceaan. De verdampte stof stijgt naar de bovenste atmosfeer waarna het weer op aarde komt via de regen. Doormiddel van MSM poeder kun je het benodigde zwavelgehalte op een natuurlijke manier aanvullen. Van nature wordt MSM aangetroffen in regenwater, vers fruit, verse groenten en de rijkste bron; moedermelk. Bij bewerking van dit voedsel (verhitting) zal MSM echter snel verdwijnen. MSM poeder heeft een smaak waar je even aan moet wennen.

Waar kan ik MSM Poeder kopen?

Gemakkelijk MSM Poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je MSM Poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele MSM Poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium MSM Poeder

MSM Poeder van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde gedroogde groenten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.