Mungbonen Heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Mungbonen Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,65
Op voorraad
SKU
45300-conf
+ -

Oorsprong Mungbonen

Mungbonen zijn voor veel mensen onbekend, worden al duizenden jaren gebruikt in India en China, en toch is bijna iedereen er wel een keer mee in contact gekomen.

Productieproces Mungbonen

Taugé is de kiem van wat uiteindelijk uit zal groeien tot een plant met peulen (gevuld met mungbonen). Niet alleen taugé is de manier waarop je in contact bent gekomen met de Mungbonen. Etenswaren zoals bijvoorbeeld glasnoedels worden gemaakt van de boon. Ze zijn licht verteerbaar maar ook super voedzaam.

Gezonde eigenschappen Mungbonen

Mungbonen bevatten veel proteïne, eiwitten en vezels, maar weinig calorieën. De bonen zijn rijk aan kalium (goed voor hart en bloedvaten), foliumzuur, vitamine B en mineralen.

Waar kan ik Mungbonen kopen?

Gemakkelijk Mungbonen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Mungbonen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Mungbonen aanbieding meer.

Premium Mungbonen Heel Biologisch

Mungbonen Heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.