Muscovado Suiker Biologisch licht fijn

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Muscovado Suiker Biologisch licht fijn? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
30999-conf

Geschiedenis van Suiker

De vroegst bekende productie van kristalsuiker begon in Noord-India, na de introductie van suikerriet door Austronesische handelaren uit Zuidoost-Azië rond 1000 v.Chr. Rond de 8e eeuw introduceerden islamitische en Arabische handelaren suiker uit het middeleeuwse India in andere gebieden rond de Middellandse Zee.

Smaak en gebruik van Muscovado suiker

Het pure sap van het suikerriet wordt gebruikt om muscovado suiker te produceren en het dankt zijn smaak, kleur en textuur aan de grote hoeveelheid melasse stroop van het suikerriet. Muscovado suiker is van een natuurlijke en hele rietsuiker met een uniek aroma. Het wordt ook wel ambachtelijke suiker genoemd vanwege de arbeidsintensieve methoden die gebruikt worden om muscovado suiker te creëren. Muscovado suiker geeft maaltijden een bijzonder hartige zoetheid en is perfect te gebruiken als zoetstof in thee, koffie en andere warme dranken.

Eigenschappen van Muscovado suiker

Muscovado suiker bevat enkele antioxidanten, waaronder galluszuur en andere polyfenolen. Antioxidanten is een verzamelnaam diverse stoffen zoals de vitamines E en C, spoorelementen seleen en zink en bioactieve stoffen, zoals flavonoïden uit groente en fruit. Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen, dat zijn stoffen die schade aan het lichaam kunnen veroorzaken. Muscovado suiker bevat dus gezonde eigenschappen om het lichaam te beschermen.

Waar Muscovado kopen?

Biologische muscovado suiker kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische muscovado suiker aanbieding meer.

Waar kan ik Biologische muscovado suiker kopen?

Gemakkelijk Biologische muscovado suiker kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische muscovado suiker bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische muscovado suiker aanbieding meer.

Premium Muscovado Suiker Biologisch licht fijn

Muscovado Suiker Biologisch licht fijn van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische ruwe suikers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.