MyYo Yoghurtferment BIO

Yoghurtferment voor het zelf bereiden van uw biologische yoghurt. Verkrijgbaar in doos met 6 pakjes (per pak 6 zakjes a 25 gram yoghurtferment).
Niet op voorraad
SKU
43590-conf

Omschrijving:

Waarom zouje zelf yoghurt maken? Verse zelfgemaakte yoghurt smaakt erg lekker. MyYo yoghurt starter Pro en Prebiotische (ECO-EN-013) MyYo yoghurt poeder bevat miljoenen van probiotische Lactobacillus acidophilus, bifido-culturen en inuline. Het is gemaakt van de agave plant en is biologisch gecertificeerd binnen de EU. De ingrediënten (pro-en prebiotisch) vullen elkaar aan. Bijpassende yoghurtmaker (ook in oranje verkrijgbaar)

Ingrediënten:

Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) yoghurt starter culturen (Streptococcus thermo-phils, Lactobacillus bulgaricus delbrueckii subsp.), Probiotica (LA-5®, BB-12®)* hoog aantal levende probiotische bacteriënprebiotisch werkendeplantaardige ballaststof (Agave, biologisch geteelt)milde smaaklos tot romige samenstellingcalorie-, vet- en cholesterolarmgeen kunstmatige toevoegingen, 100% natuurlijk

Gebruiksaanwijzing:

Zie de gebruiksaanwijzing. 6 zakjes yoghurt cultuur voor de bereiding van elk 1 liter yoghurtkan tot 4 x verder gekweekt (geënt) worden, dus een pak (6zakjes) isvoldoende voorcirca 24 liter yoghurt. Geschikt voor koemelk (gepasteuriseerd, UHT-melk, gekookte directe melk, lactosevrije melk, sojamelk en schapenmelkbereide yoghurt is ongeveer 7 dagen houdbaarin de koelkast. Men kan enten door bijvoorbeeld 100 ml aangemaakteyoghurt weer in schone bak tot 1 liter aan te vullen met melk. De probiotische levende bacteriën kunnen zich vervolgens weer vermenigvuldigen, zodat u na 48 uur weer 1 liter verseyoghurt heeft.

Verpakking:

6 zakjes a 25 gram/stuk

*LA-5® en BB-12® zijn geregistreerde handelsmerken van Chr. Hansen, Denemarken.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.