MyYo Yoghurtferment BIO
Omschrijving:
Waarom zouje zelf yoghurt maken? Verse zelfgemaakte yoghurt smaakt erg lekker. MyYo yoghurt starter Pro en Prebiotische (ECO-EN-013) MyYo yoghurt poeder bevat miljoenen van probiotische Lactobacillus acidophilus, bifido-culturen en inuline. Het is gemaakt van de agave plant en is biologisch gecertificeerd binnen de EU. De ingrediënten (pro-en prebiotisch) vullen elkaar aan. Bijpassende yoghurtmaker (ook in oranje verkrijgbaar)
Ingrediënten:
Ingrediënten: Inuline (gecertificeerd biologisch) yoghurt starter culturen (Streptococcus thermo-phils, Lactobacillus bulgaricus delbrueckii subsp.), Probiotica (LA-5®, BB-12®)* hoog aantal levende probiotische bacteriënprebiotisch werkendeplantaardige ballaststof (Agave, biologisch geteelt)milde smaaklos tot romige samenstellingcalorie-, vet- en cholesterolarmgeen kunstmatige toevoegingen, 100% natuurlijk
Gebruiksaanwijzing:
Zie de gebruiksaanwijzing. 6 zakjes yoghurt cultuur voor de bereiding van elk 1 liter yoghurtkan tot 4 x verder gekweekt (geënt) worden, dus een pak (6zakjes) isvoldoende voorcirca 24 liter yoghurt. Geschikt voor koemelk (gepasteuriseerd, UHT-melk, gekookte directe melk, lactosevrije melk, sojamelk en schapenmelkbereide yoghurt is ongeveer 7 dagen houdbaarin de koelkast. Men kan enten door bijvoorbeeld 100 ml aangemaakteyoghurt weer in schone bak tot 1 liter aan te vullen met melk. De probiotische levende bacteriën kunnen zich vervolgens weer vermenigvuldigen, zodat u na 48 uur weer 1 liter verseyoghurt heeft.
Verpakking:
6 zakjes a 25 gram/stuk
*LA-5® en BB-12® zijn geregistreerde handelsmerken van Chr. Hansen, Denemarken.
Artikelnummer | 43590-conf |
---|---|
Productspecificatie | Specsheet |
Productvorm | Poeder |
Kleur | Wit |
Speciale Eigenschappen | BIO |
Land van teelt | Spanje |
Merk | My Yo |
HS-Code | 04031011 |
Private Label mogelijk? | Nee |