MyYo Yoghurt Kefirmaker met binnenbak Lime

Yoghurt kefir maker in de kleuren Lime en Oranje verkrijgbaar
Niet op voorraad
SKU
43640-conf

Omschrijving:

Yoghurt/ Kefir- maker MyYo. Dezestroomloze yoghurt/ kefir-makeris energiebesparend, milieuvriendelijk en gemakkelijk. kleur: Lime groen

Ingrediënten:

Yoghurt/ Kefir-maker: Energiebesparend, milieuvriendelijk en gemakkelijk. De MyYo yoghurt/ kefir- maker werkt zonder elektriciteit, de warmte wordt opgewekt door toevoeging van kokend water. Ingewikkeld decanteren in potten en de temperatuur meten is niet meer nodig. De binnenbak is vaatwasmachinebestendig. De buitenkant alleen met een vochtige doek afnemen, deze kan niet in de vaatwasser. De buitenste bak en de binnenste schaal zijn gemaakt van hittebestendig en daarmee voedselveilig polypropyleen. Bijkomende voordelen: de uniekebakkan worden gebruikt voor het warm of koud houden van voedingsmiddelen tot wel 6 uur.

Gebruiksaanwijzing:

Meng 1 zakje MyYo Jogurtferment of 100-150 ml (reeds bereide) yoghurt met een liter melk (kamertemperatuur) in de binnenbak van de yoghurt/ kefir-maker. Sluit de binnenbak met het doorzichtige deksel. Breng een ó liter water aan de kook en giet het in de yoghurt/ kefir-maker. Zet de binnenbak in de yoghurt/ kefir-maker, plaats het deksel erop en de voorbereiding is klaar! Na 12-14 uur is de yoghurt klaar en gerijpt. Gezonde, overheerlijke yoghurt in slechts 4 stappen!De yoghurtkunt u in de ruimte besparende binnenbak gemakkelijk tot 7 dagen opslaan in de koelkast .

Voor gedetailleerde informatie over kefir, kunt u terecht op onze informatiepagina over kefir.

Verpakking:

Verpakt in een plastic hoes en goed verpakt in een doos.
Groen: EAN 8411401020406
Oranje: EAN 8411401009585

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.