MyYo Yoghurt Kefirmaker met binnenbak Mint

Yoghurt maker of kefirmaker is verkrijgbaar in de kleur Oranje, Lime groen en mint! U kunt makkelijk zonder stroom kefir en yoghurt thuis maken!
Vanaf € 23,06
Op voorraad
SKU
43660-conf
  + -

  Omschrijving:

  De Yoghurt/ Kefir- maker van My.Yo is energiebesparend, milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Kleur: Mint

  Ingrediënten:

  De MyYo yoghurt/ kefir- maker werkt zonder elektriciteit, de warmte wordt opgewekt door toevoeging van kokend water. Ingewikkeld decanteren in potten en temperatuur meten is niet meer nodig. De binnenbak is vaatwasmachinebestendig. De buitenkant alleen met een vochtige doek afnemen, deze kan niet in de vaatwasser. De buitenste bak en de binnenste schaal zijn gemaakt van hittebestendig -en daarmee voedselveilig- polypropyleen. Bijkomende voordelen: de unieke bak kan worden gebruikt voor het warm of koud houden van voedingsmiddelen tot wel 6 uur.

  Gebruiksaanwijzing:

  Meng een zakje MyYo Kefir ferment of 100-150 ml ( reeds bereide) kefir met een liter melk ( kamertemperatuur, 22-28 graden) in de binnenschaal en sluit de binnenschaal met het doorzichtige, bijbehorende deksel. Breng een 0,5 liter water aan de kook en giet het in de yoghurt/ kefir- maker. Zet de binnnenschaal in de yoghurt/ kefir- maker, draai de deksel erop en de voorbereiding is klaar. Na 24 uur op kamertemperatuur is de kefir gerijpt en klaar voor consumptie.
  Een overheerlijke, gezonde kefir in slechts 4 stappen! De kefir kunt u in de ruimtebesparende binnenbak gemakkelijk tot 7 dagen in de koelkast bewaren.

  Voor gedetailleerdere informatie over kefir, kunt u terecht op onze informatiepagina.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.