image/svg+xml Openclipart

MyYo Yoghurtferment Biologisch Probiotisch

(0 reviews)

Aan deze yoghurt-starter van MyYo zijn probiotica toegevoegd, die beter overleven in ons spijsverteringsstelsel dan yoghurtbacteriën en een stimulerend effect op onze darmen hebben. Met MyYo maak je gemakkelijk zelf heerlijke yoghurt, 100% natuu...

Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Probiotische yoghurt maken

Biologische yoghurtfermenten van MyYo om zelf yoghurt mee te maken. In yoghurt zitten goede bacteriën. Aan deze yoghurt-starter van MyYo zijn probiotica toegevoegd, die beter overleven in ons spijsverteringsstelsel dan yoghurtbacteriën en een stimulerend effect op onze darmen hebben. Met MyYo maak je gemakkelijk zelf heerlijke yoghurt. De melk die je gebruikt kies je zelf uit. Zo kun je naast koemelk ook yoghurt maken van bijvoorbeeld geitenmelk of sojamelk. Met een pak MyYo Yoghurt Probiotisch kun je ongeveer 15 liter yoghurt maken.

Over probiotica

Yoghurtbacteriën kunnen goed zijn voor je lichaam, maar nog beter wordt je yoghurt wanneer er probiotica aan zijn toegevoegd! Deze micro-organismen komen van nature ook in de menselijke darm voor en kunnen daarom beter overleven in ons spijsverteringsstelsel dan yoghurtbacteriën. Voor de meeste bacteriën in de yoghurt is de maag te zuur.

Zelf yoghurt maken

Zelf yoghurt maken met MyYo is gemakkelijk en leuk, want je kiest helemaal zelf uit wat je aan je yoghurt toevoegt! Kies een melksoort uit die je lekker vindt. Hoe vetter de melk, hoe dikker en romiger de yoghurt. Gebruik koemelk, geitenmelk of schapenmelk. Je kunt ook lactosevrije melk, zoals sojamelk of kokosmelk gebruiken. Verse melk moet van te voren even gekookt worden. Roer er zaadjes uit een vanillestokje doorheen om vanilleyoghurt te maken, of stukjes chocolade voor stracciatella! Yoghurt smaakt heerlijk met fruit, honing of bij Indiase gerechten.

Maak van je eigen yoghurt ook eens hangop of roomkaas. Bekleed een vergiet of een grote schaal met een schone theedoek (een kaasdoek is nog beter!). Schep de yoghurt hierop en laat een nacht staan. Het vocht uit de yoghurt verdwijnt door de doek. Voeg aan je roomkaas kruiden, knoflook of gehakte gedroogde tomaten toe! Bewaar zelfgemaakte yoghurt bij kamertemperatuur, niet boven 35 graden Celsius.

Kenmerken
Artikelnummer 43630-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Spanje
Merk My Yo
HS-Code 04031011
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op