Najel Aleppo zeep blok Rhassoul en Argan olie 100 gram

Najel Aleppo zeep met rhassoul morroc klei en argan olie. Deze zeep verzorgt en hydrateert uw huid op een puur natuurlijke manier.
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,33
Op voorraad
SKU
44600-conf
  + -

  Omschrijving:

  Najel Aleppo zeep met rhassoul morroc klei en argan olie. Deze zeep verzorgt en hydrateert uw huid op een puur natuurlijke manier. Uw huid is moe?Revive haar glans en vitaliteit door Najel Aleppo zeep verrijkt met Argan olie en Rhassoul.rhassoul De klei wordt gebruikt voor de gunstige effecten op de vette huid. Najel associeert het met arganolie om een stevige en gladde huid en een stralende teint terug te krijgen.

  Last van een vermoeide huid? Breng haar glans en vitaliteit terugmet Najel Aleppo zeep, verrijkt met Argan olie en Rhassoul Morroc klei. Deze klei werkt ook erg goed tegen een vette huid. Najel combineert de voordelen van de Rhassoul Morroc klei met arganolie voor een stevige en gladde huid en om uwstralende teint terug te krijgen.

  Ingrediënten:

  Traditionele Aleppo zeep is gemaakt van 100% natuurlijke olijf-en laurier bessen olie, water en plantaardige glycerine. Deze variant bevat daarnaast ook verzorgende argan olie en rhassoul morroc klei.

  Gebruiksaanwijzing:

  Najel Aleppo zeep is te gebruiken voor zowel huid als haar en is ook geschikt voor het wassen van kleine kinderen en baby's.

  Verpakking:

  Wikkel, 100 gram zeep als blok.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.