Uitlopend

Najel Zwarte Aleppo zeep eucalyptus

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Najel Zwarte Aleppo zeep eucalyptus? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pannenkoekenpan

Met deze handige pan zijn onze biologische Pancaky pannenkoeken, eieren of crêpes eenvoudig te maken. De pan heeft 4 cups om te bakken, zodat eieren en pannenkoeken snel kunnen worden bereid. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen (inclusief inductie), is gemakkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.

Waarom deze pannenkoekenpan kopen?

Het kopen van deze pannenkoekenpan is een verstandige keuze, om Pancaky pannenkoeken snel en gelijkmatig te maken. De pan verwarmt gelijkmatig en daardoor zullen de pannenkoeken mooi gaar worden in alle 4 cups.

Kenmerken van de pannenkoekenpan

  • De grootte van de pan is 27 cm bij 1,35 cm.
  • De pan heeft een marmeren antiaanbaklaag.
  • De pan verwarmt gelijkmatig en roest niet.
  • Zonder PFOA, wat een chemische stof is ter bescherming van producten.

Waar kan ik zwarte Aleppo zeep kopen?

Gemakkelijk zwarte Aleppo zeep kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je zwarte Aleppo zeep kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele zwarte Aleppo zeep aanbieding meer.

100% natuurlijke Najel Zwarte Aleppo zeep eucalyptus

Dit is een product van het merk Najel. Najel is een bedrijf in Lyon met productiefaciliteiten in Aleppo. Op basis van aleppo zeep (olijfolie en laurierolie) maakt het bedrijf al sinds 1895 verzorgingsproducten. Alle producten zijn 100% natuurlijk. Dat herken je aan het Cosmos Natural logo op de verpakking.

zwarte Aleppo zeep met een eenvoudige formule

Najel streeft ernaar om natuurlijke en biologische cosmetica te leveren met een kleine ingrediëntenlijst en eenvoudige formules. Daarbij wordt ook gekeken naar minimalistische recycleerbare verpakkingen.

Najel producten bij Naturaplaza

Deze Najel Zwarte Aleppo zeep eucalyptus is 1 van de vele natuurlijke en biologische cosmetische producten van Najel die wij aanbieden. Is Najel Zwarte Aleppo zeep eucalyptustoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Najel Zwarte Aleppo zeep eucalyptus? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 20035-conf
Aanbevolen gebruik Smeer op warme huid en laat 5 - 10 minuten intrekken. Spoel af en wrijf na met een kessa handschoen en spoel dan opnieuw. Verzorg daarna je huid met een argan olie.
Land van teelt Syrië
Merk Najel
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
Heerlijke goede verzorging
Werkt prima
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op