Natuurlijke lip balsem stick honing - 10g

(0 reviews)

Geef je lippenÿhet gezonde en voedende gevoel dat ze verdienen. Deze 100% natuurlijke lip balsemÿzit vol met biologische argan olie enÿis rijk aan vitamine E en essentiële vet giffen voor het voeden, bevochtigen en verzachten van je lippen. De bijenw...

minus plus
  • Koop 3 voor € 4,48 en bespaar 2%
  • Koop 5 voor € 4,39 en bespaar 4%
  • Koop 10 voor € 4,30 en bespaar 6%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Beschrijving:

Geef je lippenhet gezonde en voedende gevoel dat ze verdienen. Deze 100% natuurlijke lip balsemzit vol met organische argan olie enis rijk aan vitamine E en essentiële vet giffen voor het voeden, bevochtigen en verzachten van je lippen. De bijenwas zorgt ervoor dat je lippen opgesloten zitten in vocht. Deze lipbalsem heeft geen geur, je kunt de lipbalsem los dragen voor een natuurlijke mooie uitstraling of je kunt het dragen onder de lipstick waardoor deze zachter is en langer meegaat. Deze voedende lip balsem zorgt ook voorSPF 15 bescherming tegen de schadelijke UVA en UVB straling van de zon.

Ingrediënten:

Argania Spinosa olie, bijenwas, cacao boter, natuurlijke honing

Gebruiksaanwijzing:

Breng de lipbalsem aan op je lippen zo vaak als het nodig is. Vooral in droge, koude en omstandigheden met veel wind. LET OP! Enkel bedoelt voor extern gebruik. Vermijd contact met de ogen.Wanneer er gevoeligheid optreedt direct stoppen met gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Koud, droog en donder bewaren.

Verpakking:

Balsemstick

Kenmerken
Private Label mogelijk? Nee
Merk Alassala
Artikelnummer 30018
HS-Code 17011390
EAN 634158476570
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op