Natuurlijke lip balsem stick - Naturel 10g

Geef je lippenÿhet gezonde en voedende gevoel dat ze verdienen. Deze 100% natuurlijke lip balsemÿzit vol met organische argan olie enÿis rijk aan vitamine E en essentiële vet giffen voor het voeden, bevochtigen en verzachten van je lippen.
€ 4,57
Niet op voorraad
SKU
30020
Verwachte levertijd: 21 werkdag(en)
  • Koop 3 voor € 4,34 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 4,11 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 3,88 (incl. BTW) per stuk

  Beschrijving:

  Geef je lippenhet gezonde en voedende gevoel dat ze verdienen. Deze 100% natuurlijke lip balsemzit vol met organische argan olie enis rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren voor het voeden, bevochtigen en verzachten van je lippen. De bijenwas zorgt ervoor dat je lippen opgesloten zitten in vocht. Deze lipbalsem heeft geen geur, je kunt de lipbalsem los dragen voor een natuurlijke mooie uitstraling of je kunt het dragen onder de lipstick waardoor deze zachter is en langer meegaat. Deze voedende lip balsem zorgt ook voorSPF 15 bescherming tegen de schadelijke UVA en UVB straling van de zon.

  Ingrediënten:

  Argania Spinosa olie, bijenwas, cacao boter

  Gebruiksaanwijzing:

  Breng de lipbalsem aan op je lippen zo vaak als het nodig is. Vooral in droge, koude en omstandigheden met veel wind.

  LET OP! Enkel bedoelt voor extern gebruik. Vermijd contact met de ogen.Wanneer er gevoeligheid optreedt direct stoppen met gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Koud, droog en donder bewaren.

  Verpakking:

  Lipbalsem in stick

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.