Natuurlijke peeling Zoutsteen 250g

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Natuurlijke peeling Zoutsteen 250g? Kijk hier verder…
Speciale prijs € 2,92 Advies prijs € 4,49
Niet op voorraad
SKU
30696
Verwachte levertijd: 8 werkdag(en)

  Beschrijving:

  Dit is een steenzout voor de regeneratie van uw huid na een douche of na de sauna. U kunt dit zout steen ook gebruiken als een deodorant voor het vermijden van zweetlucht.

  Ingrediënten:

  100% natuurlijke Himalaya zoutsteen

  Gebruiksaanwijzing:

  Deze sauna en exfoliërende zoutsteen kan gebruikt worden na een douche of na de sauna. De steenzout is ook geschikt als een comfortabele deosteen, het zal ervoor zorgen dat de zweetgeur niet aanwezig is.

  Waar Zoutsteen kopen?

  Zoutsteen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele zoutsteen aanbieding meer.

  Waar kan ik Peeling Zoutstenen kopen?

  Gemakkelijk Peeling Zoutstenen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Peeling Zoutstenen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Peeling Zoutstenen aanbieding meer.

  Premium Natuurlijke peeling Zoutsteen 250g

  Natuurlijke peeling Zoutsteen 250g van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

  De door ons geselecteerde steenzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.