100% Pure Oliën

Naturaplaza heeft een ruim aanbod van 100% pure oliën. Onze oliën zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hebben allen hun eigen goede eigenschappen. De oliën zijn een effectief verzorgingsproduct voor een gevoelige en droge huid.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het gebruik van 100% Pure Oliën

100% pure olie kan op veel verschillende manieren worden toegepast, onder meer als een verzorgingsproduct voor het haar of de huid (als massageolie). Maar je kunt pure oliën ook gebruiken voor onder meer lekker bakken, koken en braden. Naturaplaza kiest ervoor deze oliën bij de categorie ‘natuurlijke verzorging’ onder te brengen en niet bij de voedingswaren.

Soorten pure olie

Naturaplaza heeft onder meer anti-rimpel olie van Aromed Cupressa in het aanbod. Deze olie bevat hoge concentraties vitamines. Mosterdolie is een verzorgingsproductie dat erg effectief blijkt bij gevoelige en droge huid. Al onze oliën krijg je de volgende dag al bij je thuis bezorgd, mits je je bestelling op een werkdag en voor 23:59 plaatst. We streven een snelle service na.

Heerlijk koken met pure oliën

Zoals gezegd kun je met bepaalde 100% pure oliën ook uitstekend koken. Voorbeelden zijn uiteraard de bovenstaande mosterdolie en natuurlijk olijfolie. Mosterdolie wordt veelal gebruikt in Indiase gerechten, onder meer bij de Indiase frituursnack Pakora. Pure olie kan niet alleen wonderen verrichten voor huid en haar, maar geeft eten ook een authentieke, krachtige smaak.

Het gebruik van amandelolie

Amandelolie is op vele verschillende manieren in te zetten, bijvoorbeeld voor de massage van de huid. Amandelolie bestrijdt droge huid en is zelfs op tere huid van een baby veilig te gebruiken. Je kunt amandelolie eenvoudig mengen met andere ehterische oliën en inzetten om snel en gemakkelijk de make-up van je gezicht te verwijderen: een mooi alternatief van tonic.

Pure argan olie

Arganolie is afkomstig uit een bijzondere noot met de naam ‘Argania Spinosa’. Over deze olie wordt veel geschreven, het is afkomstig een arganbomen uit onder meer Marokko. In het land zelf staat arganolie bekend als ‘het Marokkaanse goud’, of te wel ‘Berbergoud’.

De noot wordt geplukt, gepeld en vervolgens tot pulp vermalen. Arganolie bezit veel vitamine E, plus proteïnen en vetzuren. Dit zijn voedingsstoffen die zorgen voor een zijdezachte, stralende huid.

De populariteit van kokosolie

Kokosolie is razend populair en niet zonder reden. Het heeft een erg fijne smaak en is een bijzonder veelzijdig product. Je kunt het gebruiken als kookolie (onder meer voor het maken van gezonde mayonaise), maar ook als ontspannende massageolie. Bovendien heeft het een heerlijke geur. Kokosnootolie kan verlichtend werken in het geval van een insectenbeet, plus het helpt je om je huid gehydrateerd te houden. Je kunt er zelfs meubels mee laten glanzen.