Accessoires

Bij de natuurlijke verzorgingsproducten die Naturaplaza aanbieden horen ook hoogwaardige accessoires. Daarom vind je op deze pagina een groot assortiment met accessoires waarmee je optimaal van onze verzorgingsproducten kunt profiteren.

... Lees meer
1 product
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 3,34

Accessoires

Bij Naturaplaza verkopen we een groot aantal natuurlijke verzorgingsproducten en daar horen ook hoogwaardige accessoires bij. Daarom vind je hier een groot assortiment accessoires waarmee je je verzorgingsroutine compleet maakt. Handschoenen, sponzen, aroma branders en zeepbakjes; het is slechts een greep uit alles wat we je in dit segment kunnen aanbieden. Neem dus even de tijd, loop het aanbod rustig door en kies de beste accessoires voor jezelf uit.

Een greep uit ons aanbod

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt als je onze natuurlijke verzorgingsproducten gebruikt. Zo kunt je bij ons terecht voor een kessa handschoen, een konjac spons of een houten zeepbakje. Ons aanbod natuursponzen is groot. Je vindt hier ook een cellulitis borstel, een aluinsteen stick en waszakjes voor je wasnoten. Met deze accessoires maakt je je verzorgingsroutine met Naturaplaza natuurlijke verzorgingsproducten compleet.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Naturaplaza geloven we in de kracht van natuurlijke geneesmiddelen. Daarom bieden we biologische en natuurlijke producten aan van hoogwaardige kwaliteit. Bij deze kwaliteit horen ook kwalitatieve accessoires. Daarom kunt je bij ons een natuurspons kopen, of een kessa scrub handschoen en daar een lange tijd gebruik van maken. Wat dacht je van onze giant loofah handschoen waarmee je dode huidcellen verwijdert, de bloedsomloop bevordert en jezelf heerlijk wast.

Snel in gebruik

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Is het nog voor 11 uur ’s ochtends? Dan wordt je bestelling vanavond al geleverd! Met meer dan 2012 jaar ervaring als webshop van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.