Arganolie BIO

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Arganolie BIO? Kijk hier verder…
Vanaf € 100,10
Op voorraad
SKU
20016-conf
  + -

  Oorsprong Arganolie

  Argan olie komt uit de Argan boom, gelegen in de droge gebieden van Zuid-West-Marokko, het enige productiegebied van de wereld.

  Waarom biologische arganolie kopen?

  Net zo kostbaar als goud, vergt de productie van een enkele liter acht uur werk. Dit wordt vaak uitgevoerd in coöperaties, door de Marokkaanse vrouwen die de werkelijke waarde en kostbare deugden waarderen.

  Gezonde eigenschappen Arganolie en toepassingen

  Argan Olie is een echt natuurlijk elixer met talloze kwaliteiten. Het bevat grote hoeveelheden hydraterende vitamine E, essentieel voor celvernieuwing. Het voedt de huid diep en behoudt zijn elasticiteit voor een perfect gezonde teint. Biologische Argan Olie kan gebruikt worden voor: haar, gezicht, lichaam en handen, en als een uitgebreide behandeling tegen uitdroging en veroudering van de huid.

  Premium Arganolie BIO

  Arganolie BIO van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

  De door ons geselecteerde biologische pure oliën komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

  Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Wil je arganolie van argan noten kopen? Bij Naturaplaza kun je arganolie bestellen

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.