Aromatherapie

Bij Naturaplaza vind je diverse basisoliën en etherische oliën waarmee je de woning een heerlijke genezende geur geeft. De oliën kunnen daarnaast worden gebruikt als aromatherapie bij stress, nervositeit en het bevorderen van de concentratie.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aromatherapie

Het is elke keer weer wonderbaarlijk hoe een geur ons humeur kan veranderen. Aromatherapie is niet voor niets een eeuwenoude therapie die wordt toegepast bij stress, nervositeit en het bevorderen van concentratie. Bij Naturaplaza vind je een uitgebreid assortiment basisoliën en etherische oliën waarmee je je woning een heerlijke genezende geur geeft.

Toepassingen aromatherapie

Er zijn verschillende manieren om aromatherapie toe te passen.

  1. Massage
    Voeg een paar druppels etherische olie naar keuze toe aan een basisolie en je hebt een perfecte massageolie.
  2. Aroma branden
    Iedereen houd wel van een gezellig kaarsje in je kamer. Met een aromabrander en een etherische olie voeg je daar ook nog een lekker geurtje aan toe.
  3. Gebruik een diffuser
    Met een diffuser word door trillingen water vernevelt in de ruimte. Dit zorgt voor een betere luchtvochtigheid in de ruimte, wat goed is voor mens, huisdier en plant. Bovendien kun je met toevoeging van enkele druppels etherische olie aan het water een aangename geur verspreiden, net als met aromabranders. Het verschil is echter, dat de olie nu niet wordt verwarmd door een kaars, maar koud blijft en dus al zijn goede eigenschappen behoudt.

Ons aromatherapie assortiment

Als je door ons aanbod loopt dan zie je allerlei oliën waarmee je de sfeer in een ruime direct verbetert. We hebben bijvoorbeeld tea tree etherische olie, cajeput olie, citroenolie, dennennaaldolie en lavendelolie. Speciaal voor kinderen is er een inhalatie olie waarmee ze vrijer kunnen ademen. Elke biologische etherische olie heeft een andere invloed op je gesteldheid. Hier hoort uiteraard ook een aromabrander voor olie bij en ook deze hebben we.

Biologisch en hoogwaardig

Kies je voor één van de oliën uit ons assortiment, let dan op het BIO keurmerk. Dit keurmerk vertelt je dat je olie gemaakt is van 100% biologische ingrediënten. Je hebt aan een paar druppeltjes genoeg en zorgt dan voor een heerlijke geur in je hele kamer. Dit is overigens niet alleen olie voor een diffuser, want je maakt er ook uw eigen verzorgingsproducten mee. Neem bijvoorbeeld onze jojoba basisolie en voeg daar sinaasappel-, wierook- en Ylang Ylang olie aan toe. Deze verzorgende olie helpt bij het verminderen van rimpels.

Bijna alles is op voorraad

Tenzij anders aangegeven liggen bijna al onze producten altijd klaar om direct verzonden te worden. Dat betekent dat je je etherische olie snel in huis kunt hebben. Je profiteert dan direct van de vele voordelen die aromatherapie met zich meebrengt. Als je eenmaal de genezende kracht van onze vele verschillende geuroliën hebt ontdekt, dan wilt je vast niet meer terug.

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Is het nog voor 11 uur ’s ochtends? Dan wordt je bestelling vanavond al geleverd! Met meer dan 2012 jaar ervaring als webshop van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.