Basis oliën

Op deze pagina vind je diverse basisoliën van hoge kwaliteit die helpen om de huid te herstellen, verzorgen, kalmeren en voeden. De basisoliën bevatten natuurlijke ingrediënten die het huidherstel bevorderd.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Basis oliën

Bij Naturaplaza kun je kiezen uit 5 verschillende basis oliën die je huid helpen herstellen, verzorgen, kalmeren en voeden. Dit zijn jojoba olie, aloë vera olie, arganolie, amandelolie en perzikpitolie. Iedere basisolie is van het kwaliteitsmerk Aromed en heeft hierbij zijn eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten. Basisolie kun je effectief gebruiken bij droge huid, als fijne hydratatie voor je huid of als massageolie. Als massageolie kun je een basisolie bovendien uitstekend combineren met een of meerdere van onze etherische oliën. Je bestelt je favoriete basisolie eenvoudig bij ons online. Doe je dit voor 17.00 uur, dan krijg je je Naturaplaza bestelling morgen al thuisbezorgd.

Ter bevordering van huidherstel

Met een basisolie wordt onder meer huidherstel bevorderd. Zo bevat jojoba olie bijvoorbeeld diverse natuurlijke ingrediënten die je huid helen en verstevigen. Ook is deze oliesoort hydraterend en reguleert het de talgproductie. Naast jojoba olie heeft ook aloë vera olie huidherstellende kwaliteiten. Aloë vera olie is geschikt voor ieder huidtype, het optimaliseert de vochtbalans en het stimuleert de doorbloeding.

Voedende en kalmerende werking

Een basisolie die vooral een voedende en kalmerende werking heeft is arganolie. Deze olie is eveneens geschikt voor alle huidtypen en wordt zowel toegepast op de huid als bij beschadigd haar. Voor een multifunctionele olie die voedend is voor de huid, kun je het beste voor perzikpitolie kiezen. Specifiek voor de gevoelige huid verdient amandelolie onze aanbeveling. Amandelolie voedt de huid en wordt daarnaast toegepast bij stress.