Neus - Keel - Oren

Op deze pagina vind je natuurlijke oliën waarmee je problemen met de neus, keel en oren verlicht. Deze producten zijn allen natuurlijk en daarom kan je ze met een gerust hart gebruiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bronchia Borstolie Aromed 30ml hoofdafbeelding
  Bronchia Borstolie Aromed 30ml SKU: 30061
  Waardering:
  100%
  Out Of Stock
 2. Mentha Neus Inhaler Aromed 10ml hoofdafbeelding
  Mentha Neus Inhaler Aromed 10ml SKU: 30088
  Waardering:
  100%
  Out Of Stock
 3. Ormela oordruppels - 10ml hoofdafbeelding
  Ormela oordruppels - 10ml SKU: 30092
  Waardering:
  100%
  Out Of Stock
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Neus – Keel – Oren

Problemen met de neus, keel en oren zijn erg vervelend. Het betekent vaak dat ademhalen lastig is, dat je problemen hebt met horen of pijn ervaart. Hoofdpijn is ook vaak een gevolg van een blokkade in deze kanalen. Bij Naturaplaza vind je een uitgebreid assortiment natuurlijke oliën en inhalatoren waarmee je deze problemen behandelt en verlicht. En omdat ze natuurlijk zijn, kun je ze met een gerust hart gebruiken.

Een uitgebreid assortiment

Wat ook je problemen met je keel, neus en/of oren is, we hebben er een behandeling voor. We verkopen oordruppels tegen oorklachten, een neusinhaler met mint of een neusinhaler met een verzameling van kruiden, een biologische oogserum en bronchia borstolie. Hiermee verlicht je de symptomen van een verkoudheid, open je je luchtwegen, ontstop je je oren en dat alles zonder dat je daar medicijnen van de dokter voor nodig hebt.

Natuurlijke geneesmiddelen

Bij Naturaplaza geloven wij in de geneeskracht van de natuur. Onze oorpijn druppels, bijvoorbeeld, bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, zoals amandelolie, cajeput en wilde marjolein. Onze zoutpijp inhalator werkt met Himalaya zout of Haliet zout en verlicht en desinfecteert je luchtwegen. Zoals je van ons gewend bent, vindt je in dit assortiment alleen natuurlijke producten van de beste kwaliteit. Onze Ormela oordruppels zijn niet voor niets een bestseller in onze winkel.

Snel van je klachten af

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Is het nog voor 11 uur ’s ochtends? Dan wordt je bestelling vanavond al geleverd! Met meer dan 2012 jaar ervaring als webshop van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.

Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.