Wondheling

In ons assortiment wondheling vind je diverse natuurlijke producten van hoge kwaliteit voor het bevorderen van de wondheling. Het lichaam heelt de wonden uiteraard zelfstandig, maar met onze olies en sprays kun je deze heling bevorderen.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wondheling

De natuur is onze grootste leverancier en het is ongelooflijk hoeveel geneesmiddelen er door planten worden geproduceerd. Daarom verkopen wij bij Naturaplaza alleen natuurlijke producten en ook voor wondheling bieden we dan verscheidene opties aan. Je lichaam heelt je wonden uiteraard zelfstandig, maar je kunt deze heling bevorderen met onze olies en sprays. Of je nu last hebt van hoofdpijn, pijnlijke spieren, een blessure, kloven of wratten; bij ons zit je goed.

Ons assortiment voor wondheling

In ons assortiment vind je verschillende producten, zoals wrattenolie, spierolie, hoofdpijn roller en klovenolie. Onze blessureolie versnelt het genezingsproces, bevordert de doorbloeding en helpt bij het afvoeren van vocht, bloed en afvalstoffen. De vorming van wratten wordt op een natuurlijke wijze tegengegaan met onze aromed wrattenolie. En heb je last van hoofdpijn, dan kan onze etherische roller hoofdpijn daar grote verlichting bij bieden.

Alleen natuurlijke ingrediënten

Als je de producten in deze categorie beter bekijkt, dan zie je dat deze alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. Onze spierolie spray, bijvoorbeeld, gaat de productie van melkzuur tegen door middel van een combinatie van dennenhars, rozemarijn, marjolein en eucalyptus. De hoofdroller bevat kalmerende ingrediënten die je helpen te ontspannen, zoals lavendel, pepermunt en rozemarijn. Spanning verdwijnt en het neemt de hoofdpijn mee.

Alleen het beste van Naturaplaza

Wij verzorgen kwalitatieve en natuurlijke producten, maar ook de beste klantenservice. Dat kunnen de 100.000 klanten die je al voorgingen ook beamen. Daarom zorgen wij ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft en direct kunt gaan beginnen met de behandeling.

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Is het nog voor 11 uur ’s ochtends? Dan wordt je bestelling vanavond al geleverd! Met meer dan 2012 jaar ervaring als webshop van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.