Lifjalla Gletcherwater Bag-in-Box 10L pallet 72 stuks

5/5.0 (1 reviews)
Lifjalla natuurzuiver drinkwater 10 liter is onbewerkt, zoutarm bronwater en heeft een hoge pH-waarde. Lifjalla drinkwater wordt aanbevolen door dietisten en natuurvoeding specialisten omdat het essentiele mineralen en micro-organismen bevat die zorg...
  • Koop 3 voor € 1.492,60 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 1.461,82 en bespaar 5%
  • Koop 10 voor € 1.384,89 en bespaar 10%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Natuurlijk bronwater

DOOR SCHADEGEVALLEN ENKEL NOG PER PALLETVERZENDING (kosten 59,50)

Dit natuurzuivere bronwater van Lifjalla is water zoals u dat nog nooit dronk. Het gletsjer water heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het hoger scoort dan de duurdere bronwaters op de markt. Het mineraal water heeft een natuurlijke samenstelling van mineralen en micro-organismen.

Onbewerkt, onaangetast natuurwater van Lifjallabevat essentiele micro-organismen en mineralen die uitermate gezond zijn voor lichaam en geest.

Door de unieke samenstelling is dit bronwater aangenaam en zacht van smaak en heeft het een prettige afdronk. Het basisch water is gemakkelijk te drinken waardoor u uw dagelijkse hoeveelheid vocht goed op peil kan houden. Bekijk ook onze overige natuurvoeding artikelen.

Basisch water van Lifjalla staat op de schijf van Vijf. Dit mineraalwater heeft een hoge pH-waarde van 8,2 en bevat slechts 9,13 mg natrium en 8,44 mg aan cloriden. Het ph-water bevat geen calorieen, het tast uw tanden niet aan en is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Lifjalla drinkwater 5 liter heeft de hoogste onderscheiding toegekend gekregen voor zijn superieure smaak. Het "Superior Taste award" is het enige label op gebied van smaak dat door Michelin chefs en sommeliers wordt toegekend. Dit zoutarme bronwater is goedkoper dan de meeste duurdere watermerken.

Bag-in-box

Lifjalla water wordt gebotteld in een bag-in-box. Een bag-in-box is een gesloten systeem die beschermt tegen externe lucht en zonlicht waardoor originele smaak, frisheid en zuurstofgehalte tot één jaar lang behouden blijven.

De bag-in-box is verkrijgbaar in een 5 liter en een 10 liter verpakking. De bag in box is voorzien van een handige tap waarmee u op elke moment van de dag water kan tappen. De minimale afmetingen van de bag-in-box zorgen ervoor dat deze waterzak 33% minder ruimte inneemt dan een waterfles.

De waterzak is ideaal voor mensen die het belang van een goede hydratie kennen. Grote en kleine gezinnen nemen de bag-in-box makkelijk mee om op het strand of camping voldoende te drinken. De bag-in-box van Lifjalla is FSC gecertificeerd en is 100% recyclebaar. Deze handige verpakking zorgt voor een minimale carbon footprint en minder afval.

Kenmerken
Artikelnummer 1200002
Productvorm Vloeistof
Kleur Blauw
Speciale Eigenschappen Allergeen vrij, Kosher, Suikervrij, Vegetarisch, Vegan, 100% Natuurlijk
Land van teelt IJsland
Merk Lifjalla
EAN 8720143212154
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
Lifjalla gletcherwater bag box 10 L pallet 72 stuks
Heerlijk zuiver natuurlijk biologische water verpakt in grote liter box vind dat wat handiger dan kleinere.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op