• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
Advies nodig? Onze Servicedesk is
Gesloten
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • GRATIS thuis bezorgd vanaf €65
Online natuurwinkel bio natuurvoeding & verzorgingsproducten

Uw natuurwinkel online - natuurlijk gezond!

Over ons

Gezondheid is een belangrijke basis voor een goed en gelukkig leven. De wereld van tegenwoordig is druk en chaotisch. Goed voor jezelf zorgen en af en toe helemaal ontspannen is makkelijker gezegd dan gedaan. Met ons assortiment aan natuurlijke, gezonde, mooie en lekkere producten voor een gepaste prijs willen we je daar graag een handje bij helpen! Deze webshop is in 2012 gestart onder de naam Steviahouse en de eigenaar heeft in de zomer van 2019 de naam veranderd in Naturaplaza. Dit zoete plantje vertegenwoordigd nog steeds onze visie: stil staan bij je gezondheid, maar ook genieten! Naast een selectie steviaproducten vind je in onze webshop nog veel meer fijne artikelen die een een gezonde leefstijl ondersteunen. Als je voor 17:00 uur bij ons besteld, wordt je pakketje de volgende dag bezorgd op een tijdstip dat je zelf uitkiest.
Meer informatie.

Assortiment

Naast diverse Steviaproducten als stevia vloeibaar, stevia poeder en stevia zoetjes, bestaat ons assortiment uit andere natuurlijke voedings-en verzorgingproducten en producten van natuurlijke oorsprong, die ons inziens niet mogen ontbreken in een bewuste en gezonde levensstijl. Onze voedingsproducten zijn tevens uitermate geschikt als ondersteuning bij afvallen of tijdens een dieet.   

Ons assortiment is een samenstelling van natuurlijke, gezonde en fijne producten. De nadruk ligt op biologische natuurvoeding zoals zoetstoffen (waaronder stevia), superfoods, verschillende soorten thee, zouten, kruiden en specerijen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld verzorgingsproducten, aromatherapie en supplementen.

Kwaliteit en kwalificering

De steviaproducten die wij verkopen worden in Europa gecontroleerd volgens de standaard Europese normen en zijn van apothekerskwaliteit. Verschillende van onze voedings- en verzorgingsproducten hebben het BIO keurmerk, dat staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. De in onze natuurwinkel verkochte Himalayazouten komen uit Noord-Pakistan en zijn 100% natuurzuiver. Alle zoutproducten uit ons assortiment worden doorlopend gecontroleerd in Duitsland door Bioanalytik Hamburg GBA volgens internationale richtlijnen. De natuurlijke Najel verzorgingsproducten uit onze natuurwinkel zijn 100% natuurproducten en verscheidene Aleppo zepen hebben het BIO keurmerk. 

Blog/ infocentrum natuurwinkel online

Wilt u meer informatie omtrent voeding en gezondheid, bezoek dan eens ons informatiecentrum opgenomen in onze vernieuwde blog. In dit gedeelte van de online natuurwinkel hebben we zoveel mogelijk onafhankelijke informatie verzameld rondom het thema natuurlijke voeding, verzorging en gezondheid. Tevens laten we de bezoekers kennis maken met de toepassingsmogelijkheden van stevia zoetstof in kookrecepten en dranken.