• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Accessoires

118
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Accessoire

Bij Naturaplaza vind je allerlei mooie accessoires voor in huis die perfect passen bij een natuurlijke en gezonde levensstijl. Denk hierbij aan keukengerei, zoutlampen, kruidenrekjes, voorraadbussen en nog veel meer. Ook voor een natuurlijke verzorging kun je bij ons voor tal van accessoires terecht. Zo hebben we diffusers, aromalampen en aromabranders als de ideale aanvulling op je aromatherapie. Neus op je gemak door onze categorieën en je vindt gegarandeerd waar je naar op zoek bent. Wanneer je je gewenste accessoire bovendien voor 17.00 uur bestelt, wordt deze morgen al bij je thuisbezorgd.

Natuurvoeding accessoires

Wanneer je bewust kiest voor natuurvoeding mogen bijpassende accessoires niet ontbreken. Van het kwaliteitsmerk Zeller hebben we bijvoorbeeld prachtige voorraadbussen in het assortiment. Hierin kun je al je biologische kruiden en specerijen bewaren. Of wat te denken van onze kruidenrekjes en specerijenpotjes? Deze laten je het overzicht behouden en de potjes met beugelsluiting garanderen je dat je je kruiden en specerijen luchtdicht bewaart. Naast accessoires die gericht zijn op kruiden en specerijen kun je bij Naturaplaza ook te kust en te keur aan olieflessen, Matcha theeschalen en losse onderdelen van het merk My Yo. Laatstgenoemden worden gebruikt bij het maken van je eigen yoghurt en kefir.

Van zoutlampen tot aromaverspreiders

Ook voor een natuurlijke verzorging heef Naturaplaza een zeer uitgebreide keuze aan accessoires. Wat bijvoorbeeld te denken van een zoutlamp? Zoutlampen herstellen de balans in het luchtklimaat van je leefomgeving waardoor je je energieker voelt en van een betere nachtrust zult genieten. Ook onze Himalaya zoutstenen staan garant voor een optimaal leefklimaat in bijvoorbeeld rustruimtes in sauna’s, wellness centra en slaapkamers. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse soorten aromaverspreiders, zoals diffusers en aromalampen. Hiermee wordt aromatherapie nog intenser beleefd en daarbij komt dat onze aromaverspreiders iedere interieurstijl van een prachtige ambiance weten te voorzien.