• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Matcha thee Accessoires

10
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Matcha Thee Accessoires

Met de matcha thee accessoires haal je de ideale hulpmiddelen in huis voor de bereiding van deze immens populaire groene theesoort. Matcha heeft in korte tijd de hele wereld weten te veroveren door het unieke karakter en de veelzijdige eigenschappen. Zo is matcha thee niet alleen erg smaakvol maar bevat het bovendien tal van essentiële voedingsstoffen. Veel meer dan in andere groene theesoorten het geval is. Daarom heeft Naturaplaza een ruime keuze aan matcha accessoires voor je geselecteerd en aan het assortiment toegevoegd. Bijvoorbeeld bamboekloppers, bamboelepels en theeschalen. Daarnaast hebben we ook prachtige matcha geschenkpakketten voor je in de aanbieding.

Je eigen Matcha Thee maken

Om zelf je eigen Japanse matcha thee te kunnen maken heb je meerdere accessoires nodig. Allereerst is er de bamboeborstel die in het Japans ‘chasen’ wordt genoemd. Deze bamboeborstels en bamboekloppers gebruik je samen met de ‘chakasu’, de bamboelepel. Daarnaast heb je dan nog een typische Matcha theeschaal nodig om het geheel in te kunnen bereiden. Bij Naturaplaza hebben we hierin tal van variaties van het kwaliteitsmerk Matcha Magic. Zo vind je bij ons gegarandeerd de matcha thee-set die helemaal aansluit op jouw smaak en voorkeur. Wanneer je op een matcha accessoire klikt lees je alle details erover.

Matcha Magic Geschenkboxen

In onze categorie Accessoires vind je ook Matcha Magic geschenkboxen. Een erg leuk cadeau voor iemand die van thee drinken houdt en dan vooral van groene theesoorten. Waarschijnlijk is hij of zij wel al bekend met de krachtige eigenschappen van matcha thee en anders zijn onze geschenkboxen een mooie manier om deze te ontdekken. Je kunt bij Naturaplaza kiezen uit verschillende matcha geschenkboxen. Zo hebben we de Matcha Magic Gift Box Green en de Matcha Magix Gift Box Red Deluxe.  Ook hier lees je op de betreffende productpagina’s alle details over inhoud en kwaliteit.