• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Aromatherapie

49
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Aromatherapie

Eenmaal de aromatherapie ontdekt en je wilt nooit meer anders. Geuren hebben een groot effect op zowel ons lichaam als op onze geest. De etherische oliën die afkomstig zijn van plantdelen zoals bloemen en kruiden helpen je niet alleen te ontspannen. Je verspreidt de geur door middel van een diffuser of oliebranders. Daarnaast kun je ervoor kiezen etherische oliedruppels toe te voegen aan basisoliën om deze vervolgens als massageolie te gebruiken. Op onze website vind je diverse categorieën die je snel en eenvoudig de aromatherapie laten vinden waar je naar op zoek bent.

Basisoliën en etherische oliën

Bij Naturaplaza hebben we de natuurlijke oliën die gerelateerd zijn aan aromatherapie onderverdeeld in twee verschillende subcategorieën: basisoliën en etherische oliën. In ons assortiment basisoliën wordt onderscheid gemaakt tussen maar liefst 5 verschillende soorten. Dit zijn jojoba olie, aloë vera olie, argan olie, amandelolie en perzikpitolie. De basisolie van jouw voorkeur zit er dus zeker weten tussen. Qua etherische oliën kun je bij ons onder andere terecht voor lavendel en tijm essentiële oliën. Daarnaast hebben we biologische cajeput essentiële olie in het assortiment, tea tree essentiële olie en wierook essentiële olie. Al deze oliën zijn van het kwaliteitsmerk Aromed. Dit geldt ook voor de etherische oliën van fruitsoorten, zoals mandarijn en sinaasappel.

Diffuser of oliebrander

Bij aromatherapie wordt veel gebruik gemaakt van ofwel een aroma diffuser, dan wel een aromabrander. Ook daarvoor ben je bij Naturaplaza helemaal aan het juiste adres. Wij hebben van de merken Aromed en HolyFlavours diverse varianten in het assortiment. Doordat we hierin een verscheidenheid in uitstraling bieden, past er altijd een precies in jouw interieur. Bovendien heeft een aantal een unieke optie. Neem bijvoorbeeld de HolyFlavours elektrische witte diffuser met kleurwissel. Deze diffuser heeft de optie om de kleur van het licht steeds te laten wisselen.