• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Etherische oliën

44
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Etherische oliën

Etherische oliën zijn een uitstekend voorbeeld van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Deze vluchtige oliën worden gewonnen uit een grote diversiteit aan planten en bloemen. Geen wonder dus, dat Naturaplaza een veelzijdig assortiment voor je heeft geselecteerd. Bekijk op je gemak de producten in deze categorie en lees alles over de krachtige werking van bijvoorbeeld lavendelolie en cajeput olie. Naast deze etherische oliesoorten heeft Naturaplaza ook een ruim aanbod aan diffusers en aromabranders. Deze prachtige accessoires voorzien je complete leefruimte van precies de juiste hoeveelheid aroma en een bijzonder sfeervolle ambiance.

Pure ontspanning

De kenners van aromatherapie weten als geen ander welke positieve effecten etherische oliën op ons welbevinden kunnen hebben. De geuren van planten, bloemen en ook fruitsoorten dragen bij aan een optimale ontspanning. Bovendien kun je deze oliën uitstekend vermengen met een basisolie om zo je eigen massageolie samen te stellen. Hiervoor kun je onder meer onze Aromed Lavendel Essentiële Olie gebruiken. Lavendel heeft de bijzondere eigenschap diepere meditatie te bereiken en om spiritualiteit te integreren in ons dagelijks leven. Daarbij komt, dat lavendelolie ook door kinderen zeer gewaardeerd wordt.

Geneeskrachtige werking

Etherische oliën dragen niet alleen bij aan onze ontspanning, maar ze hebben ook een geneeskrachtige werking. Zo is de eerder genoemde lavendelolie eveneens pijnstillend, ontsmettend en ontstoppend. Cajeput olie heeft ook ontsmettende kwaliteiten en is daarnaast koortswerend, slijmoplossend en bevordert het hoesten. Op onze productpagina’s lees je bij iedere etherische olie wat de unieke geneeskrachtige eigenschappen zijn. Ook kun je daar lezen welke natuurlijke ingrediënten hieraan bijdragen.

Aromaverspreiding van etherische olie

Voor de aromaverspreiding van je favoriete etherische olie kun je bij Naturaplaza diverse diffusers en aromabranders vinden. Voor ieder interieur en iedere leefruimte hebben we een bijpassende aromaverspreider in huis. Wanneer je de aromaverspreider van je keuze voor 17.00 uur bestelt, bezorgen we deze morgen al bij je thuis.