• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Crash dieet

Crash dieet

Waarom traditioneel diëten niet werkt?

Er bestaat wetenschappelijk bewijs waarom typische diëten niet werken: de meeste mensen maken de fout om hun lichaam uit te hongeren door te weinig te eten. Je lichaam is een complexe machine met een verdedigingsmechanisme: wanneer je te weinig energie opneemt, schakelt het over op een tragere verbranding en verbruikt het lichaam spiermassa in tijden van energieschaarste. Op die manier is het werkelijk onmogelijk om een optimale vetverbranding te bekomen en daar zit nou de moeilijkheidsgraad voor mensen met overgewicht.

 

Obesitas en traditioneel dieten

Iedere vorm van diëten levert grote problemen op voor je lichaam. Of het nu gaat om een vetarm, koolhydraatarm, caloriearm, fruit-, soep-, kooldieet, hcg dieet, hcg kuur of crash dieet. Alle tijdelijke beperkingen van calorieën of voedingsmiddelen leveren altijd de volgende problemen op voor mensen met obesitas of overgewicht:

- Het gewichtverlies is meestal niet blijvend; veel van de mensen die gewicht verliezen door te diëten kunnen het gewicht er niet afhouden.
- Het meeste gewicht komt niet van lichaamsvet, maar wel van spiermassa. Als permanent gewichtsverlies zonder spiermassa op te offeren je doel is, mag je rustig stellen dat 99% van de diëten absoluut niet werken. 

 

Wat wel werkt bij overgewicht

Als al die diëten zoals een crash dieet niet lijken te werken, wat werkt dan wel om overgewicht kwijt te raken?

Het klinkt simpel maar het enig wat werkt om daadwerkelijk overgewicht kwijt te raken is een combinatie van meerdere factoren:
 

- Cardiotraining voor vetverbranding in combinatie met training voor spieropbouw.
- Gezond eetpatroon, bestaande uit onbewerkte en natuurlijke producten.

Met name over dit laatste punt vindt u op deze website veel informatie en bestaat de mogelijkheid gezonde producten uit te zoeken in onze online webshop.

 

Geïnteresseerd in zoetstoffen zoals stevia extract?

Al meer dan 8 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 17:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk