• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Huidige zorgstelsel

Huidige zorgstelsel

Zorgstelsel op de schop

Het zal u niet zijn ontgaan, dat ons huidige zorgstelsel zijn langste tijd lijkt te hebben gehad. Het zorgstelsel zoals wij dat kennen in Nederland is simpelweg te duur geworden en wordt langzaam onbetaalbaar voor de gemiddelde Nederlander. Als het roer niet drastisch wordt omgegooid zal in 2020 een gemiddelde Nederlander ongeveer 25% van zijn inkomen moeten afdragen voor zorg. Dat is ongeveer 10% meer dan nu het geval is.

Er zijn meerdere redenen voor aan te wijzen:
- De gemiddelde Nederlander wordt veel ouder dan vroeger en maakt daarmee langer gebruik van zorg (dus duurder)
- Enorme kosten voor onderzoek en ontwikkeling van medicijnen

Door meer voorlichting voor gezonde voeding en verbetering van levensstijl en daarnaast het drastisch aanpassen van onze voeding, kunnen de kosten voor zorg in de toekomst binnen de perken blijven.


Farmaceutische industrie

Farmaceutische industrie ontmaskerd. Video van Tros Radar: U ook nog een pilletje?

 
Video deel I


Deze video van Tros Radar geeft een beeld van hoe het huidige zorgstelsel door toedoen van de farmaceutische industrie is verworden tot een instituut, waarbij het niet meer belangrijk is waarom iets wordt geslikt, als het maar wordt geslikt. Oordeelt u zelf.


Video deel II


Preventieve voorlichting

We zien steeds meer initiatieven om ons heen, waarbij mensen beter worden voorgelicht over voeding en algemene levensstijl. Wij sluiten ons aan bij dergelijke initiatieven en hebben in dat kader aansluiting gezocht bij meerdere organisaties, die mensen actief begeleiden en coachen. Een voorbeeld van een dergelijke vereniging is LSCNL- Lifestyle Coaching Nederland, die coaches actief opleiden. Deze coaches kunnen na een opleiding zelfstandig mensen begeleiden bij allerlei thema's rondom voeding en algemene gezondheid. Een prachtig voorbeeld van preventieve voorlichting, want lang gezond blijven wil toch eigenlijk iedereen.


Geïnteresseerd in natuurlijke zoetstoffen?

Al meer dan 8 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 17:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk