• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Natuurlijk ontharen

Natuurlijk ontharen

Ontharen kan beter en makkelijker

Ongeveer 95% van de vrouwen vindt dat ontharen beter kan. Ongelukjes, geïrriteerde huid en moeilijk bereikbare plekken zijn de boosdoeners. De website Vrouwonline.nl heeft dit namelijk onderzocht onder 1600 vrouwen.

ontharenNog meer statistische gegevens over het ontharen:

50% kiest voor het scheermes en 20% gebruikt een epileerapparaat. Maar veel vrouwen geven toch aan dat ze het liefst permanent van hun haren af zouden willen zijn. Ruim 80% van de Nederlandse vrouwen onthaart zich wekelijks of vaker en 10% scheert zelfs iedere dag. 66% heeft wel eens een scheerongelukje, zoals een snijwond. Meer dan de helft heeft weleens te maken gehad met een gênante situatie door stoppels of ongewenste haren.

Meer dan de helft heeft weleens een rokje niet aangetrokken omdat ze vergeten was haar benen te ontharen. 54% van de vrouwen hield haar bovenkleding weleens aan, omdat ze haar oksels niet had onthaard terwijl ze het te warm had en 40% heeft wel eens succesvol en minder succesvol geprobeerd haar bikinilijn te verhullen omdat er haren zichtbaar waren.


Nu natuurlijk ontharen

Veel statistische gegevens, maar iedereen is het er over een dat ontharen vaak een zeer pijnlijke aangelegenheid is. Het is dan ook goed dat er de laatste jaren veel onderzoek is gedaan naar minder pijnlijke en irriterende methodes. Zo is er sinds kort een natuurlijk onthaarmiddel op de markt, waarmee zonder irritatie kan worden onthaard. Ook bij intieme zones, geen problemen tijdens en na ontharen. Deze ontharings crème is op de markt gebracht onder de naam Capillum Amove en bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten.


Geïnteresseerd in natuurlijke ontharingsmiddelen?

Al meer dan 8 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 17:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk