• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Verzachting ongemakken

Verzachting ongemakken

Er verschijnt in 2015 een nieuwe revolutionaire behandelmethode tegen pijn op de Europese markt. Dit is een 100% erkende methode (FDA proofed) en op 100% natuurlijke basis.

Wel eens van phyto plankton gehoord?

Phytoplankton is de basis van dit product. Phyto plankton is de grootste en primaire producent van zuurstof op aarde. Onder phytoplankton vallen zowel algen als bacteriën en is de voedselbron voor vele hogere dieren (vissen etc).

De Marinephyto plankton (minuscule kleine plantjes in oceanen) is het begin van de voedselketen. Het voedt meer dan 99% van al het leven in de oceaan en ondersteunt 100% van al het leven op het vasteland van de Aarde.

Volgens NASA onderzoek is Marine phytoplankton verantwoordelijk voor het produceren van meer dan 70% van de zuurstof op aarde. Fytoplankton is meer dan 400 keer zo rijk aan energie dan andere planten en bevat alle essentiële vitamines, mineralen, vetten en aminozuren die mens en dier nodig hebben. Marine Fytoplankton wordt dan ook wel beschouwd als DE superfood door deskundigen.

Beautystrips

Het BeautyStrips systeem is speciaal ontwikkeld om uw tijdloze schoonheid te versterken en het herstellen van uw huid met natuurlijk jeugdige energie. Het uniek ontworpen Cycloastragenol serum en natuurlijk -sourced kelp zeewier masker worden gecombineerd tot een nieuw niveau van luxe waarmee uw huid weer gezond wordt. 

Solarstrips

SolarStrips bieden een melange van de open- cel fytoplankton voor een voedzame, energieke boost in een uniek en handige verpakking. 

Pulse 8

Pulse-8 is een geavanceerde en gepatenteerde formule die farmaceutische kwaliteit L-arginine bevat, speciaal geformuleerd in specifieke verhoudingen om optimale resultaten te boeken. Pulse-8 bevat 5 gram L-arginine per innamedosis, de minimaal AD.

 

Al meer dan 8 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 17:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk