• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Obesitas of overgewicht

Obesitas of overgewicht

Obesitas of obese is een synoniem voor overgewicht of zwaarlijvigheid. Overgewicht is veelvoorkomend in de westerse maatschappij. Bij overgewicht worden het gemiddeld bij een mens voorkomend vetpercentage ver overschreden en is er zelfs sprake van een punt waarbij de gezondheid in het geding kan komen.

 

Obesitas en levensstijl

Terwijl de politiek de opdracht geeft voor het ene na het andere gezondheids-onderzoek, is de samenhang tussen obesitas en levensstijl (overmatige caloriënconsumptie door inname van suikers en koolhydraten in combinatie met onvoldoende beweging) reeds duidelijk aangetoond.

Lees hier het volledige rapport van de gezondheidsraad over obese - overgewicht. Weer een rapport voor op de stapel, zonder dat de man op straat er iets mee kan.

Het uitbannen van overmatige suikers in de voeding en dranken zou een goede stap in de richting zijn om mensen te helpen bij het overwinnen van de met obesitas of overgewicht gepaard gaande problemen.

 

Obesitas - afvallen tips

Heb je overgewicht- obese en wil je vetmassa kwijtspelen, is een combinatie van 3 zaken nodig:

- Regelmatig spierversterkende oefeningen, waardoor je spiermassa toeneemt en je metabolisme de hoogte in schiet.
- Cardiotraining om extra calorieën te verbranden.
- Begin met een gezond eetpatroon, dat bestaat uit onbewerkte, natuurlijke producten.

Let er wel op dat een combinatie van deze zaken voor mensen met overgewicht essentieel is. Heb je overgewicht en wil je afvallen en vet verbranden door enkel één van bovenstaande zaken toe te passen, wordt het zeer moeilijk. Het is net de combinatie die je lichaam aanzet tot een betere vet verbranding en mensen met overgewicht helpen bij afvallen.

 

Obesitas en gezond eten 

Bij Naturaplaza willen wij mensen echt gezonde alternatieven aanbieden. Tevens proberen wij leveranciers van voeding- en drankproducerende bedrijven te overtuigen van de voordelen, om nog meer goede producten op de markt te krijgen. Een voorbeeld van zo'n product is Stevia. Naast stevia hebben wij in onze online natuurwinkel Naturaplaza vele gezonde voedingswaren die passen in een bewuste levensstijl en een gezond voedingspatroon, zodat wij in ieder geval in 1 van de 3 voorwaarden kunnen voorzien voor mensen met overgewicht.


Geïnteresseerd in alternatieve zoetstoffen zoals stevia?

Al meer dan 8 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 17:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk