• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Superfoods

Superfoods

Superfoods lijst wat is dat nu eigenlijk?

Op het internet wordt er veel over geschreven, de zogenaamde superfoods. Maar wat is dat nu eigenlijk? En is superfood nu werkelijk zo gezond voor je als iedereen beweert.

Superfoods is eigenlijk een Engelse term voor supervoeding, oftewel 100% natuurlijke voedingsmiddelen die uitermate gezond zijn voor de mens door een bijzonder hoog aandeel aan gezonde stoffen zoals nutriënten, vitamines, mineralen, antioxidanten enzovoort.

In dit hoofdstuk zullen we nader ingaan op de voordelen van superfoods en er een aantal onder de loep nemen. Tegenwoordig zijn veel voedingsmiddelen uit de supermarkt nutriëntarm. Door langdurige eenzijdige voeding kunnen tekorten ontstaan en ontstaat een voedingsbodem voor verminderde weerstand en ziekten. Superfoods zijn een bijzonder goede manier om aan de benodigde natuurlijke nutriënten te komen. Regelmatige consumtie van superfoods hebben een bewezen positief effect op de huid, organen en de weerstand (immuunsysteem). Hierdoor zullen de gezondheid en vitaliteit verbeteren.


Welke Superfoods?

Er bestaan meerdere lijsten met superfoods. Hier volgt een door Naturaplaza geselecteerde lijst met superfoods die eigenlijk overal in de basislijst opduiken. Naast deze basis superfoods lijst bestaan er nog vele andere producten die bijzondere superfood eigenschappen hebben. De voedingsmiddelen staan niet in een specifieke volgorde.

Naturaplaza heeft zijn best gedaan de bovenstaande producten in huis te hebben voor zijn klanten. Heeft u nog aanvullingen op deze lijst, laat het ons dan weten.


Geïnteresseerd in superfoods?

Al meer dan 8 jaar uw betrouwbare online Natuurwinkel

Meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Gratis verzending vanaf €65

Alles uit eigen voorraad

Vandaag voor 17:00 uur besteld = Morgen in huis!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webshop Keurmerk