• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen voorraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Aman Prana

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Bart Maes en Chantal Voets zijn oprichters van Amanprana.

In het Sanskriet, de klassiek Indische schrijftaal, betekent ‘Aman’ vrede of rust. ‘Prana’ verwijst naar levenskracht. De olifant symboliseert een sluimerende, niet-agressieve kracht en belichaamt wijsheid en vrede. Olifanten worden oud waardoor zij bovendien symbool zijn voor het overwinnen van de dood.

Amanprana heeft een ruim assortiment van producten die levenskracht op een serene wijze ondersteunen en versterken, zonder onze lichaam en geest geweld aan te doen. Kortom: zacht en zonder excessen.

Amanprana is steeds biologisch en plantaardig. Er wordt aandacht gegeven aan ecologische en gezonde verpakkingen. We verkiezen glas boven plastiek. We drukken daar waar mogelijk met plantaardige inkten en op ecologische papieren.

Bij Amanprana geloven we in het geheel en niet in de deeltjes apart. Onze producten zijn daarom zo weinig mogelijk bewerkt en we gebruiken geen isolaten. Zo voegen we geen geïsoleerde vitamine E toe, maar gebruiken we rode palmolie en tarwekiemolie als rijke, natuurlijke bronnen van vitamine E.

Het vrij meedelen van gezondheidsvoordelen van natuurlijke voeding, planten, kruiden en remedies wordt echter streng gecensureerd en aan banden gelegd.Bijgevolg kunnen we hier niet de sterke gezondheidsvoordelen van onze producten neerschrijven. Amanprana verzet zich hiertegen uitdrukkelijk.

 

Wilt u meer informatie over onze Amanprana producten, neemt u gerust contact met ons op.