• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Accessoires voor Kruiden en Specerijen

22
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Handige accessoires voor de keuken

Voor wie zich graag in de keuken bevindt zijn kruiden accessoires onmisbaar. Precies de reden waarom Naturaplaza een breed scala aan deze accessoires in huis heeft, zoals kruidenrekken, voorraadbussen en vijzelsets. Stuk voor stuk zijn ze vervaardigd door kwaliteitsmerken zoals Zeller, Holyflavours en Project Pepper. Omdat het oog ook wat wil, kun je kiezen uit tal van designs die passen bij ieder keukeninterieur. Van modern en trendy tot klassiek of landelijk. Op onze site filter je heel eenvoudig je benodigde kruiden accessoire en op de productpagina vind je alle details. Ideaal om jezelf op te trakteren, of om als smaakvol cadeau te geven aan een keukenprins- of prinses.

Diverse soorten kruidenrekken

Stel, je bent druk aan het koken of bakken en je wilt een of meerdere kruiden toevoegen. Je zoekt tussen alle losstaande kruidenpotjes en zakjes in je keukenkastje maar je kunt net dat ene kruidsoort niet vinden. Per ongeluk stoot je in je zoektocht ook nog een paar kruidenpotjes om. Je besluit het keukenkastje meteen schoon te maken, met als gevolg dat je eten aanbrandt. Herkenbaar? Dan hebben wij goed nieuws. Met onze kruidenrekken behoort dit ongemak voorgoed tot het verleden. Je plaatst een kruidenrek heel eenvoudig op je aanrecht of je bevestigt het aan de muur. Al je kruiden overzichtelijk bij elkaar gezet, wie wil dat nu niet? Bovendien zijn de kruidenrekken van Naturaplaza zeer scherp geprijsd.

Kruidenpotjes, voorraadbussen en meer

Ook voor voorraadbussen en specerijen potjes kun je bij ons te kust en te keur. Ideaal om bijvoorbeeld je oregano, dille, knoflookpoeder of basilicum in te bewaren. Een ander toonbeeld van gemak zijn de kruidenstrooiers van Naturaplaza. De dop van onze kruidenstrooier heeft diverse formaten strooigaten en het handige glazen ruitje in de uitsparing vertelt je precies welk kruid of specerij er in de strooier zit.