• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Kruiden Kweken

18
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Kruiden Kweken

Wanneer je regelmatig diverse kruidsoorten aan je maaltijd toevoegt, is het zelf kruiden kweken allicht echt iets voor jou. Bij Naturaplaza hebben we nu een grote variëteit aan verschillende kweekzakjes in het assortiment. De zaadjes van het kwaliteitsmerk Bag-to-Nature lenen zich uitstekend voor gebruik in je kruidentuin of in potten op je terras, balkon, of vensterbank. Met veel liefde en een beetje geduld geniet je in no time van je eigen gekweekte smaakmakers. Wie wil dat nu niet?

Gieten, zaaien, relaxen en genieten

Met de handige kweekzakjes uit het Naturaplaza assortiment is het kweken van kruiden een peulenschil. Stuk voor stuk worden de kruidsoorten geleverd in een strak designzakje met het Bag-to-Nature systeem. We durven wel te stellen dat dit de meest makkelijke en lekkerste zaai-het-zelf-kruiden zijn. Of je nu voor Dekselse Dille kiest, Magische Munt of Toffe Thijm, je tovert je favoriete kruidensoort binnen een mum van tijd tevoorschijn. Het enige dat je hoeft te doen is de biologische voedingskorrels in het opengevouwen Bag-to-Nature zakje strooien. Giet er wat water bij en zaai de zaadjes uit het zaadbakje gelijkmatig over de rijke voedingsbodem. Plaats het vervolgens in het licht en relax terwijl de zaadjes rustig groeien. Na het oogsten is het dan genieten geblazen van je zelfgekweekte kruid.

Ook voor de lekkerste zaai-het-zelf-groente

Naast de diverse kruidensoorten kun je bij Naturaplaza ook je eigen groente kweken. Denk hierbij aan Razendsnelle Radijsjes en Woeste Worteltjes, of Slimme Sluwe Sla en Typische Tuinkers. Dit werkt volgens hetzelfde eenvoudige Bag-to-Nature systeem als bij de kruidensoorten het geval is. Voor je het weet ben je een thuisteler en kweek je ook je eigen venkel. De meest gezonde kruiden en groenten zo vanaf je eigen vensterbank of uit je eigen tuin. Het enige waar je voor moet zorgen is een beetje water en vooral veel liefde.