• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Gemalen Kruiden & Specerijen

66
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Gemalen Kruiden & Specerijen

Door te kiezen voor gemalen kruiden voeg je snel en eenvoudig veel smaak en aroma toe aan al je gerechten. Naturaplaza heeft een zeer ruim aanbod in 100% natuurlijke gemalen kruiden en specerijen soorten. Zonder toevoegingen uiteraard. Door deze zuivere en pure vorm dragen al deze producten bovendien bij aan je gezondheid. Sommige gemalen kruidsoorten bevorderen je spijsverteringskanaal, andere helpen je bijvoorbeeld om je weerstand te verbeteren. Kortom, redenen te over om deze gezonde smaakversterkers aan je voeding toe te voegen. Op de productpagina’s van onze site lees je alle details en unieke eigenschappen van onze biologische gemalen kruidensoorten.

Een sensatie voor je smaakpapillen

Wie van pittig eten houdt, zal onder meer genieten van de smaak van onze gemalen jeneverbessen. Jeneverbessen staan bekend om hun pittige en bitterzoete smaak. Een heerlijke smaakmaker in vleesgerechten, bij mosselen of zuurkool. Daarbij komt, dat jeneverbessen zeer gezond zijn. Ze hebben een positief effect op de stofwisseling. Dit komt onder meer doordat ze rijk zijn aan vitamine C en antioxidanten. Houd er wel rekening mee dat de smaak van jeneverbessen zich langzaam ontwikkelt en een lange kooktijd nodig heeft. Juist daarom vind je deze biologische kruiden bij ons in gemalen vorm. Hierdoor komt de smaak sneller vrij.

Ontdek de kracht van kruidnagel

Biologische gemalen kruidnagel heeft een krachtige, wat peperachtige smaak. Je hoeft er beslist niet veel van te gebruiken om je gerecht op smaak te brengen. Denk hierbij aan sperziebonen, de Aziatische keuken, rode kool, stoofvlees en soepen. Net als jeneverbessen hebben ook kruidnagels ons veel te bieden op gezondheidsvlak. Zo bevat ons biologisch kruidnagelpoeder de vitaminen B, C, D en K. Daarnaast zitten er veel mineralen in en heeft het een verzachtende werking bij onder meer griep en misselijkheid.