• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

100% Pure Oliën

8
Sorteer op:

100% Pure Oliën

Onze 100% pure oliën bieden je een enorme veelzijdigheid aan toepassingen. Zo kun je ze als verzorgingsproduct en haar- of massageolie gebruiken en eveneens tijdens het koken, bakken en braden. Toch heeft Naturaplaza ervoor gekozen deze oliën toe te voegen aan de categorie natuurlijke verzorging. Neem bijvoorbeeld onze mosterdolie. Deze olie is als verzorgingsproduct effectief bij een droge huid. Of wat te denken van onze Aromed Cupressa anti-rimpel olie met zeer hoge concentraties van pure vitamines? Wanneer je je keuze aan volledig natuurlijke oliesoorten voor 17.00 uur bestelt, heb je ze morgen al in huis.

 

Koken, bakken en braden

Daarnaast worden met mosterdoliën bijvoorbeeld ook typische Indiase gerechten bereid. Denk hierbij onder meer aan Pakora. Dit is een Indiase snack die gefrituurd wordt in dus bijvoorbeeld onze KTC mosterdolie. Je haalt hierbij diverse ingrediënten door de uit kikkererwten bestaande bloem, zoals tomaat, kip, aubergine, aardappel en ui. Daarna frituur je het. Een ware smaaksensatie.

Natuurlijke vertragende rimpel olie

Eveneens een 100% pure oliesoort en uitgelezen verzorgingsproduct is de Cupressa vertragende rimpel olie van Aromed. Deze olie heeft een zeer hoog gehalte aan vitamines. De unieke combinatie van deze etherische oliën met de vitaminen B6, E, F en de mineralen zink en magnesium zorgt voor een vertraging van rimpels. De aanwezige antioxidanten zorgen voor een bescherming tegen huidveroudering en leveren een bijdrage aan de elasticiteit en vochtregulatie van je gezichtshuid.