• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Anti-insecten

4
Sorteer op:

Anti-insecten

Met de anti-insecten producten van Naturaplaza houd je insecten op een natuurlijke en doeltreffende wijze op afstand. Zowel insectensprays en anti-teken middelen als aromabranders prijken in ons veelzijdige assortiment. Al gestoken of gebeten? Ook daarvoor hebben we probate middelen in huis zoals insectenrollers. Daarnaast hebben we Najel Amber Oud Mottenzeep als luchtverfrisser. Kortom, de vervelende hinder van insecten behoort voorgoed tot het verleden met ons assortiment anti-insectenproducten. Je vindt ze in onze categorie natuurlijke verzorging. Wanneer je op een artikel klikt, lees je er op de productpagina alle details over.

Voorkomen is beter dan genezen

Rustig genieten op een terras of op het strand, wie wil dat nu niet? Ook tijdens een zwoele zomernacht wil je ongestoord je nachtrust kunnen nemen. Niets is er op die momenten vervelender dan wanneer er steeds vliegen of andere insecten om je heen zoemen. Vooral wanneer deze besluiten jou als ‘slachtoffer’ uit te kiezen. Daarom heeft Naturaplaza onder meer effectieve huidsprays in het assortiment. Deze zijn insecten werend en veilig om op je huid aan te brengen. Ze houden insecten op afstand door een onaangename geur te verspreiden. Ditzelfde geldt voor onze anti-teken middelen van Ticks Repel. Dit product bestaat uit 100% etherische olie van de pelargonium capitatum x radens plant. Het wordt verkregen via stoomdestillatie.

Wanneer je al gestoken of gebeten bent

Eenmaal door een insect gestoken wil je het liefst zo snel mogelijk van de jeuk af. Hiervoor kun je uitstekend de Aromed Picadura insectenroller gebruiken. Deze roller verkoelt en verzacht direct bij een insectensteek door de menthol kristallen die het bevat. Ook bij kwallenbeten en bij de aanraking van brandnetels doet deze insectenroller uitstekend zijn werk. De insectenroller werkt antiseptisch, ontgiftend en vermindert onder meer de jeuk. Dit is te danken aan natuurlijke ingrediënten zoals tea tree en Australische blue cipres. Het bestanddeel citroen zorgt voor de zuiverende en bloedstelpende werking.