• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Eco wasmiddel

7
Sorteer op:

Eco wasmiddel

Een eco wasmiddel past bij een milieubewuste levensstijl en draagt bij aan onze gezondheid. Eco wasmiddelen zijn namelijk een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele soorten die onder meer synthetische geurstoffen bevatten. Daarom vind je bij Naturaplaza alleen wasmiddelen die natuurlijke ingrediënten bevatten en biologisch afbreekbaar zijn. Denk hierbij aan zwarte zeep, of bijvoorbeeld jasmijn wasmiddel van Najel. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan wasnoten met waszakjes die voor meerdere reinigingsdoeleinden gebruikt kunnen worden. Klik op het wasmiddel en je leest er alle details over.

Vloeibare zwarte Aleppo zeep olijfolie

Een uitgelezen voorbeeld van een multifunctioneel ecologisch wasmiddel is de vloeibare zwarte Aleppo zeep olijfolie van Najel. Dit wasmiddel komt van oorsprong uit Zuidoost Marokko en is volledig natuurlijk en biologisch afbreekbaar. De olijfolie verwijdert vettige oppervlaktes en daardoor zijn deze schoonmaakmiddelen geschikt bij het onderhoud van zowel huis als tuin. Daarnaast helpt deze zwarte zeep om vetvlekken uit kleding te verwijderen. Je wrijft de vlek in met wat zeep aan de binnenzijde van je kledingstuk. Vervolgens was je het kledingstuk in de machine op een koud wasprogramma. Je zult je verbazen over het zachte en schone resultaat. Datzelfde geldt overigens voor onze natuurvriendelijke wasmiddelen met heerlijke jasmijngeur.

Wasnoten met waszakje

Eveneens passend bij een natuurlijke verzorging zijn onze wasnoten met waszakje. Wasnoten worden ook wel soapnuts genoemd en hebben een onovertroffen waskracht van topkwaliteit. Dit komt onder meer doordat onze wasnoten 100% natuurlijke saponinen bevatten. Saponinen vormen in water een zeepachtige substantie met een effectieve reiniging. Wasnoten zijn dus het ideale alternatief voor traditionele wasmiddelen. Daarnaast kun je wasnoten ook als shampoo gebruiken. Hierdoor zijn wasnoten ook uitermate geschikt voor het wassen van je huisdier. Ook als allesreiniger en vloeibare huidverzorging kun je wasnoten gebruiken.