• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Natuurlijk Gezichtsverzorging

55
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Gezicht Verzorging

Bij gezicht verzorging kies je het beste voor 100% natuurlijke ingrediënten in je verzorgingsproducten. Waarom? Je gezicht is misschien wel je belangrijkste visitekaartje en daar wil je geen enkel risico mee lopen. Het is niet voor niets dat er jaarlijks zoveel geld wordt besteed aan crèmes en lotions die onder meer een stralende huid garanderen. Dit zijn vaak synthetische verzorgingsproducten waarvan wordt betwijfeld of ze daadwerkelijk bieden wat ze beloven. Bij ieder verzorgingsproduct staat uitvoerig beschreven wat de natuurlijke ingrediënten zijn, wat ze voor je gezicht doen en hoe ze aan de gezondheid van je gezichtshuid kunnen bijdragen.

Natuurlijke gezichtscrème

Om je te verzekeren van de allerbeste gezichtsverzorging die de natuur ons te bieden heeft, vind je bij Naturaplaza alleen natuurlijke verzorging van bewezen kwaliteitsmerken. Het merk Alassala is daar een voorbeeld van. Zo wordt bijvoorbeeld met de Alassala Dagcrème Bio-Advanced, huidveroudering op een natuurlijke wijze aangepakt. De crème bestaat uit cactusvijgenzaad olie en groene koffie-extract. Hierdoor is de crème rijk aan aminozuren, vitaminen E en K, belangrijke vetzuren en antioxidanten. Daarmee wordt de natuurlijke balans van je huid op peil gehouden. Bovendien is deze crème intensief hydraterend, wat ervoor zorgt dat de huid zacht en elastisch blijft.

Scrubs en gezichtskleien

Naast de natuurlijke gezichtscrèmes, hebben we ook verzorgingsproducten die voor specifieke gezichtsonderdelen bedoeld zijn. Denk hierbij aan oogserums en lipbalsem. Ook voor een gezonde en grondige reiniging van je gezicht kun je bij Naturaplaza te kust en te keur. Met onze 100% natuurlijke gezichtsscrubs straalt je gezichtshuid als nooit tevoren. Voor een zachte peeling en foliërende werking kun je onder meer onze Najel Dode Zee Kleizeep gebruiken. De modder van de Dode Zee heeft de hoogste concentratie van mineralen wereldwijd. Dit product is dan ook van een onvergelijkbare rijkdom voor je gezicht, met een reinigende, rustgevende en herstellende werking.