• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Huid Verzorging

153
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Huid Verzorging

Met onze huid verzorging producten geef je je lichaam gegarandeerd een 100% natuurlijke voeding en verzorging. In tegenstelling tot synthetische verzorgingsproducten bevat ons assortiment alleen natuurlijke ingrediënten. Sommige van onze producten vinden hierbij hun oorsprong in eeuwenoude culturen van over de hele wereld. Onze Aleppo zeepsoorten bijvoorbeeld, zijn daar een uitgelezen voorbeeld van. Daarnaast hebben we onder meer Marokkaanse Zwarte Zeep, Jojoba Olie en Moringa Gezichtsolie in huis. Door te klikken op een huidverzorgingsartikel lees je alle details erover. Ook kun je daar lezen welke natuurlijke bestanddelen, zoals vitaminen en mineralen, nu juist zo gezond zijn voor je huid.

Natuurlijk versus synthetisch

Steeds meer mensen kiezen voor een natuurlijke verzorging. Maar zoals vaker met een trend het geval is, komen er daardoor aanbieders die weliswaar beweren dat ze natuurlijke verzorgingsproducten leveren, maar dat in de praktijk niet doen. Zo doorlopen deze “natuurlijke” producten bijvoorbeeld nog steeds chemische processen en bevatten ze synthetische ingrediënten. Daar past dan allerminst het woord natuurlijk bij.

Écht 100% natuurlijk

Bij Naturaplaza ben je verzekerd van écht 100% natuurlijke producten. Neem nu bijvoorbeeld onze Marokkaanse Zwarte Zeep met Arganolie van Alassala. Deze zeepsoort is volledig natuurlijk en plantaardig en daardoor rijk aan vitamine E. Het is het geheim voor een zuivere en gezondere huid en daarnaast werkt deze zeep uitstekend bij droogte en huidveroudering.

Huidverzorgingsaccessoires

Om je een zo volledig mogelijk aanbod aan natuurlijke verzorgingsproducten te bieden, heeft Naturaplaza ook diverse huidverzorgingsaccessoires. Hierbij moet je onder meer denken aan rugborstels, anti-cellulitis borstels, scrubhandschoenen en nog veel meer. Zo is onze 100% natuurlijke Konjac spons geschikt voor alle huidtypen. Konjac is een Japanse plant die voor veel doeleinden wordt gebruikt.