• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Intieme Verzorging

6
Sorteer op:

Intieme Verzorging

Er wordt nog steeds niet vaak over gesproken en toch is intieme verzorging ontzettend belangrijk. Door tal van oorzaken kan je weerstand afnemen, waardoor je ook in en rondom de intieme zones ongemakken kunt ervaren. Denk hierbij aan een branderig of kriebelig gevoel, een onaangename geur en irritaties rondom de kringspier. Bij Naturaplaza hebben we daarom ook een ruime keuze aan intieme verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten zoals tea tree en lavendel. In tegenstelling tot wat je wellicht denkt, zijn veel van deze producten zowel voor mannen als vrouwen geschikt. Door te klikken op een intiem verzorgingsproduct lees je er alle details over.

De CANDIRA serie van Aromed

Een voorbeeld van natuurlijke verzorging die zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden is de CANDIRA serie van het merk Aromed. 

Aluin Deodorant

Eveneens geschikt voor zowel mannen als vrouwen zijn onze Najel aluin deodorantproducten. Natuurlijk deodorant aluinsteen helpt onaangename geuren te vooorkomen en gaat zweten op een natuurlijke manier tegen. Daarnaast hebben deze deodorantsoorten een irritatie verlichtende werking na het scheren en waxen.

Vaginale ongemakken

Uiteraard heeft Naturaplaza ook diverse natuurlijke verzorgingsproducten die vooral op de vrouwelijke genitaliën zijn gericht. De Aromed Candira vaginale spray bijvoorbeeld, helpt de beschermende zuurmantel van de huid te herstellen en is schimmel- en bacteriedodend. Ook bevat deze vaginale spray terpentijn. Hiermee wordt het immuunsysteem ondersteund en het heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop. Daarnaast is deze spray handig om mee te nemen zodat je jezelf altijd en overal intiem kunt verzorgen.