• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Mondhygiëne

15
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Mondhygiëne

Wist je dat je mondhygiëne van invloed kan zijn op je hele lichaam? Daarom is een goede mondverzorging essentieel. Door voor een natuurlijke verzorging te kiezen, geef je je mond het beste van het beste. Dit betekent geen verzameling aan synthetische ingrediënten zoals kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen. Bij Naturaplaza vind je daarom alleen natuurlijke mondverzorgingsproducten zoals tandpasta’s, mondsprays en zelfs natuurlijke tandenborstels. 

Natuurlijke Tandpasta’s

Zoals je van ons gewend bent, hebben we alleen verzorgingsproducten in het assortiment van bewezen kwaliteitsmerken. Een voorbeeld hiervan is de natuurlijke tandpasta van het merk Neem. Deze tandpasta komt uit India en verbetert onder andere de conditie van het tandvlees. Het wordt vervaardigd uit het extract van de Neemboom en heeft daardoor antibacteriële en kiemdodende eigenschappen. Ook de natuurlijke tandpasta’s van Terra Natura bieden mondverzorging. Zo is de Stevia Tandpasta Biodent – Vital een mild schuimende tandpasta met enkel natuurlijke bestanddelen. Je frisse adem blijft langdurig behouden door de etherische oliën.

Effectieve Mondsprays

Van onder meer het kwaliteitsmerk Aromed hebben we verschillende natuurlijke mondsprays in het assortiment. Deze mondsprays bestrijden tal van klachten zoals je die in de mond- en keelholte kunt ervaren. Ook een slechte adem kun je effectief bestrijden met onze natuurlijke mondsprays.

Miswak – Tandenborstel

Een miswak is een natuurlijke tandenborstel en uiteraard mag deze niet aan ons veelzijdige assortiment mondverzorgingsproducten ontbreken. De miswak is de wortel van de “Peelu-boom”, de Salvadora Persica. In het Midden-Oosten worden deze wortels al eeuwenlang gebruikt voor tandhygiëne. Ze worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd door echte vakmensen. Hierdoor garanderen we je miswaks, tandenborstels dus, van de hoogste kwaliteit.