• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Neus - Keel - Oren

6
Sorteer op:

Neus – Keel – Oren

In onze categorie Neus – Keel – Oren vind je natuurlijke verzorgingsproducten van hoogstaande kwaliteit. Iedereen heeft weleens te maken met een lagere weerstand. Je neus, keel of oren kunnen dan voor vervelende ongemakken zorgen. Om die reden heeft Naturaplaza een ruim aanbod aan natuurlijke verzorgingsproducten voor onder meer deze delen van ons lichaam. Maar ook om jezelf tegen het ontstaan van ongemakken te beschermen kun je deze producten uitstekend gebruiken. Wanneer je klikt op een product lees je meer informatie over de gezondheid bevorderende bestanddelen.

Natuurlijke neusinhaler

Veel mensen ervaren het als bijzonder hinderlijk wanneer hun neus verstopt zit. En dat is het ook. Maar met onze Aromed Mentha Neus Inhaler behoort dit voorgoed tot het verleden. De vluchtige oliën die in deze neusinhaler zitten, worden door ademhaling direct in het lichaam opgenomen. Je neus wordt hierbij direct geopend, evenals je bijholtes. 

Dat geeft lucht

Andere producten met een zuiverende werking in onze categorie natuurlijke verzorging zijn luchtwegoliën. Deze oliën maken dat je vrijer ademt en hebben een verzachtende invloed op de luchtwegen. Ook ondersteunen ze het immuunsysteem door de natuurlijke ingrediënten rozemarijn en dennenhars. Deze pijpen zijn met hyalietzout gevuld.

Oordruppels en oorschelpolie

Er kunnen vervelende irritaties aan je oren optreden. Bijvoorbeeld door ze teveel te reinigen met wattenstaafjes. De Aromed Ormela oordruppels van Naturaplaza werken dan verzachtend. Vooral kinderen in de leeftijd tot 6 jaar zijn gevoelig voor oorpijn. Onze 100% natuurlijke oorschelpolie gebruik je wanneer je last hebt van huidirritaties in de oorschelp.

Disclaimer: Bovenstaande tekst bevat geen medisch of therapeutisch advies. Eventuele tekstuele fouten voorbehouden. Wij raden altijd aan een gekwalificeerd arts te raadplegen.