• Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Overige Natuurvoeding

75
Sorteer op:
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis
  • Kies bezorgmoment met PostNL
  • Alles uit eigen vooraad
  • Vóór 17:00 besteld, Morgen in huis

Overige Natuurvoeding

In onze hoofdcategorie Overige Natuurvoeding tref je allerlei biologische producten aan die we niet zo goed onder de andere kopjes vinden passen. Desondanks zijn ze meer dan de moeite waard. Zo hebben we de beste theesoorten in huis die de natuur ons te bieden heeft. Deze zijn niet alleen erg smaakvol, maar ze zitten boordevol waardevolle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren. Daarnaast vind je in de categorieën kefir en natuurlijke yoghurtsoorten fermenten waarmee je zelf de heerlijkste kefir en yoghurt maakt. Of wat te denken van onze notenpasta’s, biologische oliën en natuurzuiver water? Ook hebben we producten waarmee je zelf je eigen groenten en kruiden kunt kweken. Kortom, ga er maar eens goed voor zitten, deze hoofdcategorie is een toonbeeld van natuurlijke gezondheidsproducten.

De natuur heeft zoveel te bieden

Bij Naturaplaza weten we als geen ander wat 100% natuurlijke producten voor je gezondheid kunnen betekenen. De natuurlijke bronnen zijn zo divers dat we hier een selectie hebben moeten maken. Hierbij zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan om jou het allerbeste van de natuur te kunnen bieden. Neem bijvoorbeeld ons kristalhelder gletsjerwater uit IJsland. Puur natuur en met een heerlijke smaak. Dit water kreeg niet voor niets de hoogste onderscheiding voor de superieure smaak van het ‘International Taste & Quality Institute’ (iTQi).

Geef een natuurlijk geschenkpakket cadeau

Wat is er nu mooier dan een dierbare een geschenkpakket te geven waarin hij of zij natuurproducten vindt die bijdragen aan zijn of haar gezondheid? Natuurproducten waarmee bovendien een ware smaaksensatie wordt beleefd of pure ontspanning. Bij Naturaplaza kun je terecht voor diverse van deze geschenkpakketten. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je eigen geschenkpakket samen te stellen. Neem hierover geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers zijn je graag van dienst.